Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 500 000 SEK / Acceptpris
Adress
Byggmästarvägen 53, Utsälje, Segeltorp
Typ
Radhus
KVM
110 kvm, biarea 37 kvm
Tomt
180 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverat och smakfullt inrett radhus på lugna gatan

I populärt och barnvänligt kvarter finner vi detta fina och trivsamma radhus på totalt 147 kvm som nu är till salu. Här finner vi bland annat en läcker hall som stylats upp av en inredningsarkitekt, nyrenoverat och smakfullt kök, 2 helkaklade och stilrena badrum, 4 bra sovrum med möjlighet till fler, ljust och fint vardagsrum/matsal samt en solig och skyddad baksida.

Beläget på lugn återvändsgata med lekplats och trevlig grannsämja.

Ett hem att trivas i och som bör ses.

Välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

--- Läcker och designad hall med parkettgolv, runda fönster, inbyggd och snygg sittdel samt goda förvaringsmöjligheter.

--- Helkaklat och mycket stilrent badrum (-14) med klinker och underliggande golvvärme, toalett, tvättställ samt duschhörna.

--- Sovrum med parkettgolv och anslutning till klädkammare/arbetshörna.

--- Sovrum med laminatgolv och fönster ut mot framsidan.

--- Stort och fint sovrum med parkettgolv, gott om plats för såväl säng som annan möblering samt vidare anslutning in mot klädkammare och förrådsrum.

--- Stilren tvättstuga med klinkergolv och underliggande golvvärme, tvättmaskin (-15), torktumlare (-15), tvättbänk, tvättho samt förvaringsutrymmen.

ÖVRE PLAN:

--- Öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Nylagt parkettgolv, plats för såväl större matsalsgrupp som soffgrupp samt vidare anslutning ut till den soliga och insynsskyddade baksidan.

--- Mycket smakfullt inrett kök (-13) med spotlights och kakel ovan arbetsytorna, matplats för 4-6 personer samt moderna vitvaror i form av spishäll, fläkt, kyl och frys, varmluftsugn, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin.

--- Helkaklat och högklassigt badrum (-16) med klinkergolv och underliggande golvvärme, toalett, takfönster, tvättställ samt duschhörna med glasvägg som avskiljare.

--- Smakfullt inrett sovrum med modern heltäckningsmatta, snygg plankvägg samt plats för större säng.

Dokument (pdf)

Planritningar Radonmätning Byggmästarvägen 53.pdf Energideklaration - Byggmästarvägen 53 Besiktningsprotokoll Byggmästarvägen 53

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Byggmästaren 99, Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

S:t Mikael.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 110 kvm, biarea 37 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Tomt om 180 m² (friköpt) som till stor del består av solig och insynsskyddad baksida med en blandning av plan gräsyta och sluttningsdel. Bland växtlighet kan nämnas vinbärsbuskar och rhododendron.
Storlek: 180 kvm.

Byggnadstyp

1 plan + souterrängplan

Byggnad

Byggnadsår: 1977
Byggnadstyp: 1 plan + souterrängplan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Lättbetong
Fasad: Trä (ommålat -18)
Tak: Papp (-07) (inget taklån)
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

TV

Ansluten till kabelnät via Com hem.

Internet

Bredband via Comhem "tre-hål-i-väggen" och säljarna har idag 100Mbit.

Övriga byggnader

Förråd på framsidan för diverse förvaring. Taket omlagt -15,

Uteplats

Underbar uteplats på baksidan med tak och i direkt söderläge. Här kan man avnjuta många sommarmiddagar i goda vänners lag. På framsidan finns även en stelnagd uteplats med kvällssol.

Bilplats

Garage samt flertalet gästparkeringar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

41 500 SEK varav:
Uppvärmning: 30 000 SEK
VA: 3 100 SEK
Samfällighet: 8 400 SEK
I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsströmmen. I samfällighetsavgiften ingår renhållning, sand/snöröjning samt diverse underhåll i samfälligheten.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 516 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 938 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 578 000 SEK.
Värdeår: 1977
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Huddinge Byggmästaren GA:2, Gemensamhetsanläggning: Huddinge Förgyllaren GA:2
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2003-09-04) Stadsplan (1974-07-30)

Pantbrev

7 st om totalt 2 540 000 SEK

Övrigt

Byggmästarvägen är beläget i lugnt och barnvänligt område i Utsälje. Det är ett stort radhusområde med genomgående trivsam stämning. Många lekplatser finns att tillgå (den ena i nära anslutning till huset) och naturen ligger nära inpå knuten för den som gillar att motionera. Just Byggmästarvägen 53 är beläget på lugn återvändsgata. Här kan barnen spela boll utan risk för störande trafik.

Inom promenadavstånd avgår buss 703, 704 och 710 som går mot Fruängen, Stuvsta, Huddinge och Flemingsberg. Med bil är avståndet in till Stockholm endast ca 10 minuter.

För barnfamiljer finns en av Huddinges bästa skola inom promenadavstånd nämligen Utsäljeskolan (6-12 år). Även mycket populära förskolor finns i närheten.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens Kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy