Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 7 900 000 SEK
Se budhistorik
Besiktigad & försäkrad

Visningar

sön 22 sep 13:00 - 13:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
7 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hässelby strandväg 1B, Hässelby Villastad Södra, Hässelby
Typ
Friliggande villa
KVM
205 kvm
Tomt
1 062 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vitputsad pärla med närhet till bad och t-bana

Välkommen till ett fantastiskt boende om ca 205 kvm med stora, härliga och ljusa ytor fördelat på 8 rum och kök. Vattenburen golvvärme samt TV- och bredbandsuttag i alla rum. Entréplanet bjuder er på en stor hall, badrum med direkt anslutning till sovrum, generöst vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök. Övervåningen bjuder till med ett allrum, terrass, 5-6 sovrum, badrum och walk-in-closet. Härligt ljusinsläpp från fönster som finns i alla väderstreck. Här är minsta detalj planerad för det moderna boendet. Centraldammsugare. Friköpt tomt med carport med förråd. Solig, lättskött och plan tomt om c:a 1062 kvm med stensättning runt hela huset. Här finns växthus och utomhusspa. Relästyrd utebelysning. C:a 300 m till Hässelby strandbad.

PÅ FRITIDEN OCH I NÄROMRÅDET:
* Badplats - nedanför gatan på ligger Hässelby Strandbad, en självklar samlingsplats för stora och små under soliga sommardagar. Flertal badplatser finns inom närområdet.
* Båtklubbar.
* Vintertid - är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden.
* Natursköna promenadstråk utefter vattnet.
* Hässelby golfbana.
* Närhet till Vällingby Centrum, Åkermyntan Centrum och Hässelby strands torg.

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL:
Ljus välkomnande hall med underbart ljusinsläpp från sidofönster samt från trapphusets alla fönster. Här finns en inbyggd garderob med spegeldörrar för avhängning av ytterkläder. Ljust målade väggar och infällda spottar i tak. Ljusgrå klinker vid entrén som övergår till vitlaserat parkettgolv med vattenburen golvvärme. Öppen planlösning vilket ger en inbjudande övergång till vardagsrum.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum med underbar och stilren planlösning. Stora fönsterpartier i två väderstreck och två utgångar till den stenlagda altanen. Lättmöblerat rum med plats för både stor soffgrupp och mycket mer. Ljusmålade väggar och vitlaserat ekparkett på golv med vattenburen golvvärme. Från vardagsrummet leds man till matplats som ligger två trappsteg upp på en egen platå.

MATPLATS:
Stor och ljus matplats för 8-10 personer, något för stora middagar. Den öppna planlösningen ger möjlighet till umgänge för många. Vitmålade väggar. Mörkgrå stenplattor. Fönster mot baksida och utgång till altan.

KÖK:
Supermodernt, trendigt nytt kök från Noblessa 2017, med fantastiska arbetsytor och gott om förvaring. Här är minsta detalj planerad så som att man installerat en avfallskvarn och vinkyl. Vid köksön har man induktionshäll med överblick mot matplats. Stilrena luckor i ljusgrått och matchande kompositbänkskivor samt matchande marockanskt kakel i ljusgrå ton. Rostfria vitvaror. En läcker detalj är det runda fönstret i köket som ger trevligt ljusinsläpp. Infällda spottar i tak.

MASKINPARK:
Induktionshäll, Inbyggd (80 bredd) Ång/varmluftsugn, Inbyggd mikrovågsugn/Ugn, Fläktkåpa, Kyl/frys, Diskmaskin, Vinkyl och en extra frys.

DUSCHRUM/WC:
Duschrum med stora grå kakelplattor och matchade klinker på golv. Här finns vattenburen golvvärme. Duschdelen är avskärmad med glasbetongvägg och har praktiskt inbyggt hyllplan för duschartiklar. Stilren spegel med belysning ovanpå, handfat med kommod, handdukstork i stål och wc. Snyggt immat fönster som ger ljusinsläpp. Från detta duschrum leds man in till "Master bedroom".

MASTER BEDROOM/SOVRUM 1:
Plats för dubbelsäng med mera. Egen klädkammare med goda förvaringsmöjligheter, hyllplan och klädstänger. Målade väggar i och vitlaserad ekparkett med vattenburen golvvärme. Fönster i två väderstreck

TVÄTTSTUGA:
Ljus och trevligt tvättrum med groventré. Här är väggarna målade i vitt. Vit klinker på värmegolv. Arbetsbänk finns och överskåp för linneförvaring. Frånluftsvärmepanna står i detta rum från NIBE.

MASKINPARK:
Tvättmaskin och torktumlare (2017 Miele)

TILL ÖVRE PLAN:
Från exklusiva trappan med gott ljusinsläpp leds du upp till övre plan där fem sovrum finns, allrum, duschrum och walk-in-closet.

ALLRUM:
Stort och ljust allrum med stora fönsterpartier, ryggåstak upp till c:a 3,5m ger en härlig rymd. Ljust målade väggar och vitlaserad ekparkett samt vattenburen golvvärme. Utgång till möblerbar terrass i bästa solläge, sjöglimt mot Mälaren. Terrassen har glasräcke och markis.

SOVRUM 2:
Trevligt och ljust sovrum med glimt av Mälaren. Fönster i två väderstreck. En garderob. Målade väggar i vitt och ekparkett med vattenburen golvvärme.

SOVRUM 3:
Största rummet på övre plan, här finns plats för dubbelsäng m.m. En dubbelgarderob samt två enkelgarderober finns för goda förvaringsmöjligheter. Målade väggar och tapetserad fondvägg och ekparkett samt vattenburen golvvärme. Vindslucka.

SOVRUM 4:
Detta sovrum är ljus och har lätt möblerbara ytor. Vitmålade väggar och ekparkett samt vattenburen golvvärme. Fönster mot baksida.

DUSCHRUM:
Stort helkaklad dusch med betongglasvägg, wc, dubbelhandfat med kommod med vita luckor , badrumsskåp med speglar och infällda spottar. Vattenburen golvvärme.

SOVRUM 5:
Detta hörnrum har fint målade väggar och ekparkettgolv samt vattenburen golvvärme. Fönster mot entré och växthuset på baksidan.

SOVRUM 6:
Detta sovrum har målade väggar och ekparkettgolv samt vattenburen golvvärme. Fönster mot entrésidan.

WALK-IN-CLOSET/EXTRA RUM:
Stor, ljus klädkammare med fönster som ger trevligt ljusinsläpp. Målade väggar, hyllplan, klädstänger och ekparkettgolv samt vattenburen golvvärme. Vindslucka. Här finns möjlighet till ett extra sovrum.

Dokument (pdf)

Planritningar GÖKÖRTEN 43 Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Gökörten 43, Stockholm kommun, Skattesats 30.57%.

Församling

Hässelby.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 205 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

8 rum, varav 6-7 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 062 m² (friköpt).
Storlek: 1 062 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2005
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluftventilation
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 110 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2011-02-28
Energiprestanda primärenergital: 110 /kWh per kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Tv-uttag finns i alla rum

Internet

Bredband/nätverk finns i alla rum.

Uteplats

Mycket solig tomt - sol hela dagen. Kalkstenssatta uteplatser på 3 sidor c:a 90 kvm totalt. Stor markis över balkong. Från sydvästra delen av uteplatsen skymtar Mälaren. Fantastisk parkrhododendron. Utomhusspa i skyddat läge, här kan familjen sitta och bubbla året om.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

47 200 SEK varav:
Uppvärmning: 33 000 SEK
Försäkring: 8 900 SEK
VA: 2 500 SEK
Renhållning: 2 800 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 6 631 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 4 251 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 380 000 SEK.
Värdeår: 2005
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73.2
Last: Officialservitut Väg, 0180-A8/1989.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa(2 st)
Planbestämmelser: Vattenskyddsområde (2008-11-25) Detaljplan (2003-04-24) Tomtindelning (1957-11-19)

Pantbrev

11 st om totalt 5 646 250 SEK

Renoveringar

2016 byggde till terrass. Målade kök.
2017 Nytt kök. Slipade/vitlaserade parkett nedre och övre vardagsrum. Nytt golv i masterbedroom.
Nytt stengolv i hallen (entre). Målade övre och nedre vardagsrum .
Målade 1 st gästrum 2018. Kakel och nya skåp i tvättrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy