Länk kopierad!
Bilder Redo
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Långdansvägen 2, Brunna - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Friliggande villa
KVM
156 kvm, biarea 25 kvm
Tomt
934 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

STOR HÖRNVILLA MED DUBBLA TOMTER

NYTT PRIS OCH NY VISNING!! MYCKET HUS OCH TOMT FÖR PENGARNA!!
Perfekt beläget på hörnet ligger denna stora villa med inte bara en utan TVÅ tomter! Maximalt med utrymme i en stor trädgård som går att nyttja på många sätt, bygg ett gästhus, Attefallshus, förvara båten, husbilen eller kanske bygga ett stort poolområde med poolhus. Möjligheterna är många - även avstyckning. Det fina huset har genomgående renoverats under de senaste 5 åren med, parkettgolv i alla rum, stort öppet kök mot vardagsrummet, fin entré med klinker och bra förvaring, två helkaklade badrum, bastu och mycket mer. Garaget har byggts om till en liten studio/lägenhet med badrum och wc samt barkök, perfekt för tonåringen eller uthyrning. Huset på Långdansvägen ligger precis intill Gröna Dalen med stora fina skogs- och strövområden, på några minuters promenad når man både förskolor och skolor. Trivseln är hög i området som är ett av de lugnaste villaområdena i kommunen. Välkommen hit - det är en unik möjlighet!

Beskrivning

HALL
Ljus hall med svart klinkergolv och vita väggar. Stor garderob med bra förvaringsutrymme. Luftvärmepump med A/C (hitachi).

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök. Tre stora fönster och altandörr ut mot den fina gräsmattan. Spotlights i taket. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK
Härligt och öppet kök med generösa bänkytor och gott om plats för bak och matlagning. Vita högblanka skåpluckor, massiva bänkskivor med svart kakel ovan. Stor bardisk med sittplatser och förvaring under - skönt öppet mot matplatsen och vardagsrummet. Vita väggar, parkettgolv och infällda spotlights i taket. Rostfri diskmaskin, spis, fläkt, kyl och frys. Inbyggd micro.

BADRUM
Helkaklat badrum med dusch (plats för badkar finns). Svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Vägghängd WC, handfat med kommod och högskåp i vitt, infällda spotlights i taket.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster ut mot långsidan av huset. Parkettgolv, vita väggar och en tapetserad fond. Stor garderobsmöbler med bra förvaring.

SOVRUM
Fint lite mindre sovrum med parkettgolv och vita väggar. Fönster ut mot entrén.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med groventré och bra förvaringsutrymme. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och varmvattenberedare

ÖVERVÅNING

HALL
Litet allrum precis när du kommer upp från trappen. Laminatgolv och vita väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med bastu. Mosaikgolv och vit kaklade väggar. WC, dusch, handfat och spegelskåp.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Laminatgolv och vita väggar. Dörr ut till den stora balkongen.

SOVRUM
Även här stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Laminatgolv och vita väggar. Bra med ljusinsläpp från de två fönstren. Går även att dela av till två sovrum.

UTERUM
Garage som är omgjort till en fin liten studio/generationsboende eller uthyrningsdel. Litet kök och plats för säng. Parkettgolv och vita väggar. Helkaklat badrum med WC, dusch, handfat med kommod och spegelskåp.

Dokument (pdf)

A13479 BRUNNA 4 520 LÅNGDANSVÄGEN 2 KUNGSÄNGEN.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Brunna 4:520, Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.81%.

Församling

Kungsängen-Västra Ryd.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 156 kvm, biarea 25 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 934 m² (friköpt). Tillköpt tomtmark från kommunen och sammanslagen till en stor tomt (dubbel storlek). Kan styckas av eller byggas på.
Storlek: 934 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1975
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Lättbetong och trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel och träpanel
Tak: Eternit
Utvändigt plåtarbete: plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump, golvvärme i badrummen samt radiator

Energideklaration

Status: Beställd

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

ADSL eller mobilt bredband idag. Fiber finns att ansluta till. Svensk Infrastruktur.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

42 400 SEK varav:
Uppvärmning: 25 000 SEK
VA: 6 000 SEK
Renhållning: 2 400 SEK
Elektricitet: 8 000 SEK
Samfällighet: 1 000 SEK
Lägenhetens förbrukning är inräknad samt 5 vuxna och ett barn i antalet personer i hushållet.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 200 000 SEK (fastställt avseende år 2009) varav byggnadsvärde 1 231 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 969 000 SEK.
Värdeår: 1975
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Upplands-Bro Brunna GA:5
Planbestämmelser: Stadsplan (1975-10-28)

Pantbrev

3 st om totalt 1 600 000 SEK

Tillträde

Enligt ök.

Övrigt

OMRÅDET FÖR ALLA
Flertalet lekparker och bollplaner finns i områdets närhet. Cykel/gångbanor gör hela Brunna lättillgängligt även för barnen. Två grundskolor finns, Hagnässkolan med mellan och högstadium och Brunnaskolan med förskola, låg-och mellanstadium. Tre förskolor finns i Brunna, Brunna förskola, Artisten och Hagnäs. En fin idrottshall finns invid Hagnässkolan och ger fler barn tillfälle att utöva sin idrott på hemmaplan.

På några minuters gång eller cykelavstånd ligger Mälaren, där finns den mysiga badplatsen Stigstorp med badbryggor och lekpark. Bilfärd till Lillsjön med badplats tar ca 5 minuter, vintertid plogas skridskobana och grillplats finns.
Buss till Kungsängen C tar ca 10 min och pendeltåg som avgår varje kvart tar till Stockholm City ca 27 minuter. Bil till City tar 25-30 min.

NYA KUNGSÄNGENS IP
Kungsängens nya idrottplats står färdigt i Gröna Dalen (promenadavstånd) där bland annat löparbanor, fem nya fotbollsplaner (naturgräs och konstgräs) och vintertid konstfrusna banor finns.

GOLF
Kungsängens Golfklubb finns på promenadavstånd och i Upplands-Bro finns även Bro-Bålsta Golfklubb och Bro-Hof Slotts Golfklubb, samtliga högklassiga anläggningar.

UPPLANS-BRO VÄXER
Det byggs och har byggts mycket de senaste åren i kommunen. Mer bostäder är på gång samt marknadsplatser, för mer info se kommunens hemsida http://www.upplands-bro.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy