Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vättergatan 17, Bankeryd, Jönköping
Typ
Friliggande villa
KVM
173 kvm, biarea 42 kvm
Tomt
709 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

OSLAGBAR UTSIKT!

Nu har Ni chansen att förvärva en fantastisk friliggande villa i 1-plan med suterrängvåning om ca. 173 kvm på ett lugnt och trevligt läge i Bankeryd, där utsikten är allt Ni kunnat önska Er. Bland träd och skogsdungar ligger fastigheten på en bortskämd adress där den milsvida utsikten öppnar upp sig i väst. Här går det alldeles utmärkt att flytta in och påbörja husdrömmen Ni alltid drömt om. Vad sägs som att komma in i hallen och direkt ta del av ljusinflödet och utsikten från fönsterparti och balkongdörr i väst. Eller varför inte avnjuta en fika på balkongen i västerläge där utsikten gör sig som bäst? Den öppna planlösningen mellan kök och matplats skapar en härlig atmosfär att umgås med nära och bekanta. För Ni som vill, finns det möjlighet att göra ett extra sovrum i vardagsrumsdelen i entréplan genom att smidigt sätta upp en vägg. Interiört har inget lämnats åt slumpen. Här ser Ni ett fullutrustat Marbodal-kök från ca. 2002 i björk, genomgående, ljusa laminatgolv, målade väggar, två helkaklade badrum från ca. 2006 och 2007, fyra sovrum, ett allrum i suterrängvåning med dimringsbara spotlights samt tvättstuga från ca. 2008. Ett förråd/verkstad finns tillgängligt via trädgården samt tvättstugan för att smidigt ställa in det Ni inte vill ha synligt. Bostadens suterrängvåning har en smart planlösning som ändrats löpande av nuvarande ägare där allrummet är en central del som grenar ut till de flesta rummen på ett smart sätt.

Exteriört ser Ni en fasad av träpanel, ett tak av takpannor samt en insynsskyddad trädgård från gatan med grönytor, växter och ett trädäck i bästa västerläge där solens sista timmar tas till vara. Garage för en bil med automatisk portöppnare samt biluppställningsplats. Tomten bör ej tas för givet där en känsla av utomlands förmedlas på ett optimalt sätt när solen lyser som klarast. Lägg där till att tomten planades ut ca. 2012 för att kunna få ut det mesta av lek och umgänge.
Ventilationen är mekanisk frånluft och värmen kommer från dubbla luftvärmepumpar (2008 och 2018). För den som vill ha lite det lite extra varmt finns även en kombinerad el- och vedpanna (-82) att nyttja. Ytterdörren är bytt. Fönsterna är bytta i omgångar där det både finns 3-glas och 2-glas.

Att bo på Vättergatan 17 i Bankeryd har absolut sina fördelar. Bo centralt i Bankeryd men ändå avskilt på en barnvänlig adress. Nyarps skola med förskolan till klass 6 ligger endast några minuter gångväg bort. Attarpsskolan klass 7-9 ligger några minuters cykelväg bort. Busshållplats med jämna avgångar in till Jönköping finns några minuters gångväg bort. Både Ica och Coop finns i centrala Bankeryd. Det tar ca. 15 min med bil in till centrala Jönköping. Naturstråk och lekplatser finns inom behörigt avstånd.

Denna bostad bör verkligen upplevas på plats!

Missa inte denna chansen, varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy