Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kolonilottsvägen 3, Tungelsta/Lillgården, Haninge
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
115 kvm, biarea 40 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Underbart bostadsrättsradhus om i barnvänliga Lillgården, Tungelsta

Välkommen hem till Kolonilottsvägen 3. Mitt i en familjeidyll finns Lillgården med vackra bostadsrättsradhus och denna bostad bjuder även på en inredningsbar vind om 40 kvm vilket gör att ni kan få hem med hela tre plan. Bostaden är nyproducerad med fina och smarta detaljer.

På entréplan finns en hall med stor skjutdörrsgarderob, tvättrum och fint badrum med kakel och klinker. Här finns även ett kök från Marbodal och ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga altan och trädgård. På plan två finns tre bra sovrum varav det största med luftig klädkammare och utsikt mot baksidan samt ett badrum med badkar. I badrummet är det förberett för bastu. Högst upp i huset finns en inredningsbar vind med takfönster och fritt utrymme upp till taknocken.
På framsidan finns en stenlagd uteplats med förmiddagssol till tidig eftermiddag. På baksidan bjuder den trädäckade altanen och trädgården på eftermiddags- och kvällssol. Dessutom ingår det ett isolerat förråd samt en carport till radhuset.

Radhusområdet vann Haninge arkitekturpris 2018! Läs mer på Haninge kommuns hemsida; https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/haninge-arkitekturpris/
Tungelsta har ett unikt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm. Naturen finns direkt runt knuten, havet är bara 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum. Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C. I den gamla handelsträdgårdsorten Tungelsta finns allt nära till hands, mataffär, butiker, service, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter såsom idrottsföreningar, stall och golfbanor. Det är också en ort som utvecklas och växer med nya bostäder, förskolor, skolor, idrottshall och äldreboende. Gå gärna in och läs mer på: https://boitungelsta.se/det-ar-nagot-visst-med-lillgarden-i-tungelsta

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy