Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 585 000 SEK / Indikerat pris, ej fastställt.
Adress
Movägen 26, Nybogård, Älvkarleby
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
63 kvm, biarea 22 kvm
Avgift
5 400 SEK / mån
Rum
3 rum

Brf Nybogård - Movägen i Älvkarleby Uppland.

Vi projekterar just nu 8 st lägenheter (endast 3 stycken kvar) i radhusform, ca 85kvm inkl loft, fördelat på 3 rum och kök. Detta boende är extremt lättskött och passar antagligen dig som vill ha ett boende i markplan, kunna njuta av solen på altan, känna gräset mellan tårna samt ha möjlighet till odling och rabatter. Nyproducerat gör att du slipper kostsamma och tidsödande renoveringar och får ett boende med låga driftkostnader. Gavellägenheterna kostar 1 685 000kr. Vi reserverar oss för prisändringar både från kommunen, gällande anslutningsavgifter, entreprenad och materialsats.

Gröna Kvadrat kallar vi våra mycket yteffektiva lägenheter med "smartliving". Ytorna har utnyttjats på ett sådant sätt som gör att de ca 63 kvadratmeter på entréplanet känns mycket större. Lägg där till ett entrisol/loft om ca 22kvm att använda som gästrum, bibliotek, läshörna, förvaring, allrum, spel eller hobbyytor. Eller varför inte kombinera? Entréplanet har två sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett helkaklat badrum. Stor volym och högt i tak. Vardagsrummet har ryggåstak och har över 4.5 meter i takhöjd där det är som högst!
Varje lägenhet har stora ljusinsläpp, 4 st stora fönster mot baksidan samt en helglasad altandörr. Köket är från Ballingslöv och utrustad med häll, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Badrummet som även innehåller tvättpelare kan som tillval förses med badkar.

På baksidan finner ni en altan i trä. Din alldeles egna gräsmatta och även ytor för odling. Altanen har bästa söderläge. Till varje lägenhet finns parkeringsplats samt förråd. Det blir 4 st lägenheter per tomt. Vi har valt den moderna och populära ladustilen. Stående järnvitrolbehandlad panel. Fönster med aluminiumklädd utsida, tryckimpregnerad altan, silverfärgat panntak. Allt för ett klassiskt utseende och enkelt underhåll. Bifogade bilder är exempel på hur den slutgiltiga produkten kan se ut. Sannolikt blir det vissa justeringar. Bilder och ritningar kan innehålla vissa tillval men inte alla. Prisbild presenteras inom kort.

Radhusområdet kommer ligga i det populära området Nybogård, Älvkarleby, Norduppland. Närmare bestämt på Movägen 24 och 26.
I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restaurang, skola, förskola, idrottsplats, älven med fiske och småbåtshamn. Goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg till Gävle, Uppsala och Stockholm.
Fina promenadstråk finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping finner ni vid älvens utlopp i Östersjön.

Vi undersöker intresset för till uppförandet av denna bostadsform och bostadsrättsförening. Kommunen ser positivt på projektet men något bygglov är ännu ej sökt. Efter beviljat bygglov så är produktionstiden ca 40 veckor om säsongen tillåter grundläggning.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Beskrivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Älvkarleby kommun, Skattesats 35.69%.

Församling

Älvkarleby-Skutskär.

Storlek

Boarea 63 kvm, biarea 22 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: Enplansradhus i Brf-form
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 400 SEK / mån
Inkl värme, vatten, sophantering. Den ekonomiska planen är ej fastställd.

Driftskostnad

Kontakta ansvarig mäklare för information om driftkostnader!

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Trivsam uteplats på baksidan med egen gräsyta.

Bilplats

Parkeringsplats i anslutning till radhuslängan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy