Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 498 000 SEK
Adress
Åkermarksvägen 1, Edsgatan, Karlstad
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
129 kvm
Avgift
5 919 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

PARHUS MED EGEN TRÄDGÅRD PÅ VÄXANDE EDSGATAN

Edsgatan växer med stormsteg och här ska nu Trivselhus bygga nio parhus fördelat i 18 bostadsrätter. Husen uppförs i två plan med egen trädgård och altan. Entréplan erbjuder öppen planlösning med fullutrustat kök i vinkel, ljust vardagsrum med utgång till altan och trädgård. Vidare har nedre plan kapprum och klädvård i anslutning till entrén och duschrum med kakel och klinkers. Övre plan har tre rogivande sovrum och möjlighet till ytterligare ett sovrum genom tillval, förvaring i klädkammare och badrum med kakel och klinkers. Till varje bostadsrätt hör även ett fristående förråd och egen parkeringsplats finns invid huset.

BEKRÄFTAD BYGGSTART! Tillträde preliminärt sommaren 2021. Mer info och bilder finns i broschyren under "dokument"!

Se vilka bostadsrätter som är lediga/sålda/reserverade här: https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMNYPROD/CMNYPROD4U733B0RI0H02N22?source=Hemnet

Vissa tillval är redan förvalda då byggstart är bekräftad och tillvalen för de redan sålda har skickats iväg. Se vilka tillval som är förvalda under dokument.
Testa gärna och klicka runt bland tillvalen under nedanstående länk, att göra egna val kommer däremot nu vara begränsade p.g.a. ovanstående:

https://www.trivselhus.se/minbostad/#/load/i24tr56

OBS! Tryck inte på spara när du är klar.

Edsgatan är ett snabbt växande område med lugnt och naturnära läge, där bostadsrätter blandas med nyproducerade villor. Här bor du med närhet till sjön Alstern med bad- och fiskemöjligheter och skogen finns runt knuten, samtidigt som det finns goda kommunikationer via stadsbuss till centrala Karlstad. Här går även Klarälvsbanan förbi som sträcker sig genom den anrika, värmländska, landsbygden. Förskola planeras att byggas på området och en ny skola för årskurs 1-6 är planlagd på Stockfallet som ligger alldeles i närheten.

Kontakta mäklare för mer info.

Välkommen hem!

Beskrivning

INTERIÖR
Entré med intilliggande kapprum och golv med tåligt klinker i grå kulört. Vidare har alla torra utrymmen 3-stavsparkett i ek med mattlackad finish. Stilrena, vita, innerdörrar och handmålade lister. Även väggarna, fönster och fönsterbänkar är vitmålade. Vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan.

KÖK
Välplanerat kök med möjlighet till flera tillval. Bra förvaring i skåp och gott med arbetsyta med kakel ovan. Maskinpark i from av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn och fläktkåpa. Spotlights ingår som standard.

DUSCHRUM/BADRUM
Nedre plan har duschrum utrustat med dusch och övre plan kommer med badkar som standard. Spotlights i båda utrymmena samt helkaklade väggar och klinkergolv.

KLÄDVÅRD/KAPPRUM
I anslutning till entrén finns både kapprum och klädvårdsrum. Praktisk anpassat med klinker i grått. Klädvårdsutrymmet har tvättbänk med tvättho och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Frånluftsvärmepump med återvinning och städskåp finns även här.

Dokument (pdf)

Planritningar Nordea.pdf Tomter.pdf Stockfallet 2 broschyr.pdf Påskriven kostnadskalkyl.pdf Stadgar.pdf Förvalda tillval.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun.

Storlek

Boarea 129 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

111 (2)

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Övrigt: Tillval kommer vara möjliga för bland annat kök och badrum.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Karlstad-Stockfallet 2
Organisationsnummer: 769634-1408
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 111 (2)
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

TV

FiberTV

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 5 919 SEK / mån
I avgiften ingår skötsel av lekplats och övriga området, ekonomisk förvaltning och försäkring för fastigheten/byggnaderna.

Skötsel av trädgård och egen parkering står varje bostadsrättsinnehavare för.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.5556 %

Uteplats

Altan och egen trädgård.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy