Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 250 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Allévägen 10M, Rotebro, Sollentuna
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
95 kvm
Avgift
5 087 SEK / mån
Rum
4 rum

BR-Radhus med mycket attraktivt gavelläge!

Välkommen till ett mycket trevligt hörnradhus med attraktivt, barnvänligt läge! Hus om 95 kvm i bra bostadsrättsförening. Fräscht kök med matplats för 6-8 personer med öppen planlösning mot vardagsrum och entré. Rymligt vardagsrum, tre bra sovrum, modernt duschrum med möjlig bastu och separat wc. Bra med förvaringsmöjligheter. Möjlighet att inredan vinden på c:a 30 kvm. Två härliga uteplatser. Framsida där man njuter av morgonsolen med trädäck, förråd, vattenutkastare, gräsmatta, planteringar och stenlagd uppfart. Härlig baksida med stort trädäck, gräsmatta, planteringar, förråd, staket samt spabad och utedusch. Bästa solläge med sol från lunch till solnedgång. Stabil förening. Attraktivt läge nära natur, Norrvikens vatten, affärer och kommunikationer.

Beskrivning

ENTRÉ med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Klinkergolv med golvvärme.

Fräscht KÖK (renoverat 2014) med bra matplats för 6-8 personer. Bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Fönster mot framsidan och trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Fullt utrustat med, stort kyl & frys (integrerade), varmluftsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Stort skafferi (eller förråd).

Rymligt VARDAGSRUM med laminatgolv och stort fönster mot framsidan.

PASSAGE med parkettgolv, stor klädkammare och garderober.

MASTERBEDROOM med parkettgolv, fönster och altandörr till härlig baksida. Här finns även luft/luft värmepump för kyla varma dagar.

SOVRUM med parkettgolv och fönster mot baksidan.

SOVRUM med parkettgolv och fönster mot baksidan.

Separat WC med klinkergolv, målad vägg, wc och handfat.

Modernt DUSCHRUM med klinkergolv, kaklade väggar, bra duschplats, stort handfat och möjlig bastu (idag förråd). Här finns även tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och förvaringshyllor.

Övrigt

Belägen i ett lugnt, attraktivt villaområde med gångavstånd till Rotebro centrum, bussar samt pendeltåg. På promenadavstånd finns även fina strövområden, ängar, golfbanor och öppet, gammalt jordbrukslandskap med småvägar och Edsån. Norrvikens vatten några kilometer bort inbjuder till bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Vintertid finns även möjlighet till längdskidåkning med spår runt husknuten samt utförsåkning i Väsjöbacken. Lokal aktiv idrottsförening i området.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Annelund, Årsredovisning 2018.pdf.pdf Stadgar Annelund 2017.pdf.pdf Allévägen 10M Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sollentuna kommun, Skattesats 31.24%.

Församling

Sollentuna.

Storlek

Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

61-2302-1-9-9

Våning / hiss

Markplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Ventilation: Självdrag
Övrigt: Luft/luftvärmepump finns mest för AC funktion men fungerar även som värmekälla.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Annelund
Organisationsnummer: 714800-0602
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 61-2302-1-9-9
Antal lägenheter: 66
Antal lokaler: 3

Föreningen består av 66 bostadsrätter, 3 hyreslokaler, 27 carportplatser och 42 bilplatser.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2019-09-10
Energiprestanda primärenergital: 151 /kWh per kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband via fiber från SEOM.

Månadsavgift

Avgift: 5 087 SEK / mån
inkl. värme, vatten & kabeltv.

Driftskostnad

800 SEK varav:
Elektricitet: 800 SEK
Elkostnaden inkluderar poolen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.89852 %
Andel av årsavgiften: 1.89852 %

Uteplats

Två härliga uteplatser. Framsida med morgonsol och härlig baksida med sol från lunch till solnedgång.

Bilplats

Carportplats. Går att hyra.
42 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
27 carportplatser. Till carportplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy