Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fredrikslundsgatan 26, Harvestad, Linköping
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
113 kvm
Avgift
4 932 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljust radhus i toppskick!  

Välkommen till Harvestad och detta radhus om 113 mycket välskötta kvadratmeter. Här kliver du in i ett ljust och inbjudande hus med behagliga färgval, härlig atmosfär och sociala ytor. Ett hemtrevligt boende med fräscha ytskikt, bra planlösning och hög materiell standard.  

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och praktiska hallen med hatthylla, klädhängare, goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns ett stilrent, modernt och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum, två badrum och ett öppet, rymligt och trevligt vardagsrum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort, stilrent och påkostat med toalett, duschvägg, handfat, förvaringsskåp, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är lite mindre med toalett.

Till bostaden hör en liten och trevlig uteplats med eftermiddagssol och plats för ett mindre bord samt en trevlig och insynsskyddad uteplats med trätrall, eftermiddagssol och kvällssol. Från dessa platser kan man betrakta husets lilla, lättskötta och välskötta tomt med soligt sydvästläge och förråd.

Brf HSB Smultrongården är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle. Den nya, trygga stadsdelen Harvestad har under de senaste åren vuxit fram i anslutning till de populära stadsdelarna i Ullstämma och Hjulsbro i sydöstra Linköping. In till city är det 6 kilometer och nås smidigast via bil, buss eller cykel. I närområdet finner du Östenssons Livs och cirka en km bort ligger Ekholmens Centrum som har det mesta i form av butiker. Skola såväl som förskola finns även i området.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Den inbjudande och praktiska hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom hatthylla, klädhängare, goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr.

Kök
Det stilrena, moderna och ljusa köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, frys, fläkt, diskmaskin, ugn, kyl och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett öppet, rymligt och trevligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp.

Allrum
Detta lilla, sociala och lättmöblerade rum har stora fönster, lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp. Ett allrum med vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från övervåningen når du husets master bedroom ? ett stort och fint rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har rymliga garderober, vacker utsikt och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett stort sovrum med inbyggda garderober och plats för säng och nattduksbord. Vitmålade väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Ett lite mindre sovrum med plats för säng och nattduksbord. Detta rum med vitmålade väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort, stilrent och påkostat badrum med toalett, duschvägg, handfat, förvaringsskåp, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Detta lite mindre badrum har väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett.

Uteplats 1
Liten och trevlig uteplats som nås från hallen. Här erbjuds eftermiddagssol och plats för ett mindre bord.

Uteplats 2
Via vardagsrummet kommer du även till en trevlig och insynsskyddad uteplats med trätrall, eftermiddagssol och kvällssol.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar HSB Brf Smultrongården i Lkpg 2017.pdf Årsredovisning HSB Brf Smultrongården i Lkpg 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 113 kvm.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

17

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 17
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 932 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.16667 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy