Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

sön 22 sep 15:00 - 15:30

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 150 000 SEK / accepterat pris
Adress
Kolonilottsvägen 17, Tungelsta/Lillgården, Tungelsta
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
115 kvm, biarea 40 kvm
Avgift
5 344 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mycket fint BR radhus i omtyckta Lillgården i Tungelsta

Letar ni efter ett bekymmersfritt boende i ett modernt barnvänligt område? I så fall finns det ett sådant här på Kolonilottsvägen 17. På entréplan finner ni en praktisk och ljus hall med skjutdörrsgarderob, rymligt stilrent kök, välplanerat vardagsrum med utgång till altan med kvällssol, ett badrum samt tvättstuga. På övre plan finns tre praktiska sovrum varav ett med egen klädkammare och ett badrum med badkar. Den oinredda vinden ger er möjligheten att själva inreda efter era egna behov, den är isolerad och det finns två takfönster. Här finns två uteplatser, en stenlagd på framsidan med förmiddags- och eftermiddagssol och en på baksidan med eftermiddags- och kvällssol.

Radhusområdet vann nyligen Haninge arkitekturpris 2018! Läs mer på Haninge kommuns hemsida; https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/haninge-arkitekturpris/

Tungelsta har ett unikt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm. Naturen finns direkt runt knuten, havet är bara 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum. Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C.

Bo i Tungelsta
I den gamla handelsträdgårdsorten Tungelsta finns allt nära till hands, mataffär, butiker, service, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter så som idrottsföreningar, stall och golfbanor. Det är också en ort som utvecklas och växer med nya bostäder, förskolor, skolor, idrottshall och äldreboende. Gå gärna in och läs mer på: https://boitungelsta.se/det-ar-nagot-visst-med-lillgarden-i-tungelsta/

Beskrivning

Entréplan

Hall
Välkomnande ljus hall med gott om plats för förvaring och avhängning i stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Grått klinkergolv (golvvärme) och ljust tapetserade väggar.

Kök
Vackert kök från Marbodal i stilrena materialval och en matplats för 4-6 personer. Fina ljusgröna köksluckor laminatbänkskiva med marmorutseende, vitt kakel och diskho. Vitvaror från Siemens 2018 bestående av kyl, frys, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, diskmaskin, fläkt samt induktionshäll. Ekparkettgolv och tapetserade väggar i grått/vitt.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med vit bänkskiva ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren (Siemens) väggskåp, tre hyllor, städskåp, Här står även bostadens frånluftsvärmepump (Nibe). Grått klinkergolv och målade väggar i vitt.

Badrum 1
Snyggt inrett med toalett, handfatskommod med belyst badrumsskåp ovanför, dusch med vikväggar och handdukstork Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med ekparkettgolv och ljust tapetserade väggar i grått. Stora fönster och utgång till altan.

Övre plan

Hall
Trevlig hall från vilken du når de tre sovrummen och badrummet samt trappa upp till oinredd vind på ca 40 kvm. Ekparkettgolv och ljust gråmönstrad tapet.

Sovrum 1
Stort sovrum med utsikt mot husets baksida, i anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare med ett fönster och längs med ena väggen en stor skjutdörrsgarderob. Ekparkettgolv och ljust grå tapet.

Badrum 2
Här i badrummet på övre plan finns toalett, vit handfatskommod med belyst spegelskåp ovanför och badkar. Helkaklat med grått klinkergolv och vitt kakel.

Klädkammare
Inredd klädkammare med gott om plats för förvaring, ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Trevligt sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar i vitt/grönt. God förvaring i garderob.

Sovrum 3
Ljust sovrum med ekparkettgolv och ljust blå/gröna tapetserade väggar. Förvaringsmöjligheter i garderob.

Oinredd vind
Stor inredningsbar vind som går att göra i ordning till nock som ger högt till tak. Här finns två takfönster.

Framsida
Mycket trevlig och inbjudande framsida med förmiddagssol. Stenläggning/asfalt. Här finns även ett bra förråd.

Baksida
Baksida med trädäckad altan och härlig gräsmatta. Här finns rabatter, ett nysatt körsbärsträd och runt tomtgränsen en avenbokshäck. Här har du den härliga kvällssolen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Lillgården 1 BRF Ekonomisk Plan Lillgården 1.pdf BRF Årsredovisning Lillgården 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stav 1:64, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Storlek

Boarea 115 kvm, biarea 40 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 1.
Bostadsrättsradhus
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 2 ½ plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Nibe, vattenburen värme
Elförbrukning: 390 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lillgården 1
Organisationsnummer: 769632-4214
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 29
Antal lokaler: 0

Parkering: En carport ingår till vardera bostad.

TV och bredband: Via ComHem

TV

ComHem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 5 344 SEK / mån
Bostadsrättsinnehavarna svarar själva för utgifter och kostnader för hushållsel, värme, vatten, kabel-TV avgift och bredband utöver grundutbud.

Driftskostnad

1 691 SEK varav:
Försäkring: 215 SEK
VA: 400 SEK
Elektricitet: 1 076 SEK
Gällande kostnaden för VA har föreningen tagit ut en schablon på 400 kr per hushåll i samband med betalning av månadsasvgiften. Denna kostnad kommer sedan att justeras efter faktisk förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.34000 %
Andel av årsavgiften: 3.34000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplats med trädgård på baksidan med eftermiddags- och kvällssol.
Uteplats på framsidan med förmiddags- och eftermiddagssol.

Bilplats

En carport ingår till vardera bostad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy