Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rättar Vigs Väg 85, Vällingby Nälsta, Stockholm
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
98 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

LÄTTÄLSKAD DEL, I VÄLSKÖTT FÖRENING!

Denna underbara och lättälskade bostad är en del av den mycket välskötta och ekonomiskt stabila bostadsrättsföreningen Staren 1. År 2015 flyttade nuvarande ägare in och påbörjade omgående omfattande renoveringar... totalrenovering av kök och badrum genomfördes, nya ekparketter lades i samtliga bostadsrum, alla väggar, tak och snickerier målades om, i vissa rum sattes vackra tapeter. Även det utvändiga har fått ett rejält ansiktslyft där uteplatsen i söderläge har ny markläggning och en stor markis som ger rumskänsla!

- ENTRÉPLANET, BOSTADENS SÄLLSKAPSPLAN. På entréplanet finns husets underbara mingelytor i ett fantastiskt vardagsrum med altandörr mot tomt och uteplats i lummigt skyddat syd-/västläge samt det fina köket med plats för 4-5 personer till bords. Här finns även hall med rejäl avhängningsyta och wc.

- EN TRAPPA UPP. Bostadens tre sovrum ligger på övre våningsplan, samtliga har goda förvaringsmöjligheter i garderobslösningar. Master bedroom har dessutom access till balkong i fritt och soligt syd-västläge. På samma plan finns dessutom den helkaklade wc:n med dusch.

- ÖVRIGT. Här har man nära till det mesta på barnfamiljens önskelista! Massor av lekkamrater finns i husen runt omkring, på nära avstånd finns flera populära lekplatser och stora plana gräsytor perfekt för bollspel! Här är det dessutom promenadavstånd till Nälstabadet med utomhusbassänger, fik, minigolfbana och gym och till populär parkour-park! Vardagens pussel är lätt att lägga då bussar, butiker, förskola och skola finns på kort avstånd. Till Vällingby Centrum och till Spånga torg, med sin mångfald av butiker, restauranger och kommunikationer, promenerar man på cirka 15 minuter. Välkommen till Rättar Vigs väg 85!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy