Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Fast pris - först till kvarn
Adress
Boplatsringen, Älta, Älta
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
110 kvm
Avgift
4 498 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högklassig nyproduktion utöver det vanliga

PROJEKTET

Innovation Properties utvecklar nu ett spännande och högklassigt bostadsprojekt i familjära och barnvänliga Ältadalen i Nacka kommun. Här kan barnen leka på dom lugna lokalgatorna och nya fina lekplatser har nyligen byggts i området.

Förskolor, skolor och otroligt fina strövområden finns precis runt knuten och dessutom ligger området bara 1,5 mil från Stockholm C.

Beräknad inflyttning i september/oktober 2020 för samtliga bostäder.

Bostäderna genomsyras av en väl genombearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört, bl a integrerat ljudsystem från Sonos.

Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, altaner med spaljé mellan husen, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt.

Interiört går tonerna i varma ombonade kulörer. Köken kommer från svenska Marbodal och går i en beige ton tillsammans med en vacker bänkskiva i kvartskomposit, designat den välkända inredningsarkitekten Lotta Agaton i samarbete med kökstillverkaren.

Väggarna målas i en bruten ton som tillsammans med det vitpigmenterade trägolvet, dom träfärgade fönstren samt den grå granitkeramiken skapar ett varmt, ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

Exteriört är fasaden svart i sin kulör som kontrasterar väl mot de träfärgade fönstren, taket och hängrännorna. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

BOSTÄDERNA

Radhus om 110 kvm boyta
~ Fem rum och kök (3-4 sovrum)

Entréplan inrymmer en inbjudande hall med garderob och plats för avhängning. I anslutning till hallen finner vi ett rymligt badrum kombinerat med tvättstuga.

Vidare in i huset når vi de väl tilltagna sociala ytorna där kök, matplats och vardagsrum samspelar på ett fint sätt där den stängda trappans placering medför ytterligare möbleringsalternativ.
Härifrån är det utgång till altan och trädgården med sydväst läge, gavelhusen har även utgång från sidan samt ett extra fönster i köket. Integrerat ljudsystem från Sonos i vardagsrum och kök som standard.

Övervåningen inrymmer ett ljust allrum med stort fönster mot den grönskande naturen. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum som tillval för den som önskar.
Tre sovrum varav ett större föräldrasovrum med stort fönsterparti som också vetter mot naturen. Sovrummen mot den lugna lokalgatan passar utmärkt som barnrum och är väl tilltagna i sin storlek.
Smakfullt badrum i grå granitkeramik med badkar och duschfunktion.

PLANLÖSNINGAR & SITUATIONSKARTA

Det finns tre olika versioner av planlösningen, dom är helt lika i sin utformning förutom följande:

- Gavelhusen skiljer sig mot övriga hus genom att det också finns pardörrar i glas på gaveln i vardagsrummet, fönster mellan över och underskåp på gaveln i köket samt gavelfönster i två av sovrummen och badrummet på övervåningen.
- Nummer 14 är spegelvänd i sin planritning jämfört med dom övriga bostäderna.
Planritningar för samtliga bostäder ligger under fliken dokument. Ni hittar dom även i bildflödet.

PROJEKTÄGAREN

Bostadsutvecklaren Innovation Properties är välkänd för sina spännande och väl omhändertagna bostadsprojekt och har genomfört över 20 projekt sedan bolaget grundades 2011. Dom har många återkommande kunder som fortsätter köpa i deras fina projekt.

Föreningen tecknar en totalentreprenad med Borohus som ingår i Västkuststugans koncern och är en stor, trygg och solid hustillverkare med fabrik i Mjöbäck och Falkenberg och har sedan bolaget grundades 1928 tillverkat över 100 000 bostäder.

OMRÅDET

Ältadalen angränsar till Nackareservatet, med sina natursköna marker bestående av vackra promenadstråk som slingrar sig mellan lummiga skogsområden och idylliska sjöar. Här finns aktiviteter för alla åldrar, hela året runt. Från badplats, restaurang och utegym vid Hellasgården till fiske och långfärdsskridskor på någon av områdets alla sjöar eller längdskidåkning i fina spår i skogen.

Samtidigt ligger det nära Älta Centrum där det finns livsmedelsbutik, apotek, bibliotek, gym, florist, café, restaurang och för den som söker ett större utbud av shopping, butiker och service så finns Tyresö Centrum, Sickla köpkvarter och Nacka Forum på bekvämt avstånd från området. Här hittar man de flesta väletablerade kedjorna men även de charmiga små lokala handlarna.

Läget ligger optimalt med sin omedelbara närhet till naturen och sin smidiga kommunikation där man når Stockholm city och Slussen på ungefär en halvtimme med lokaltrafiken eller 20 minuter med bil. I en idyllisk miljö där man känner sina grannar och med naturen runt hörnet har barnen en trygg miljö som bjuder in till lek och bus med sina kompisar
i lugna kvarter på skyddade lokalgator. Här finns skolor med klasser från årskurs 1 till 9 och cirka 10 stycken olika förskolor att välja av där den närmaste är Sigfridsborgs förskola.

Älta är en del av Nacka Kommun som tidigare beslutat att utveckla nya bostadsområden i området och dessutom göra en större kommunal satsning på området under namnet Ännu mera Älta 2025. Projektet ska göra investeringar och satsningar för att vidareutveckla Älta som en hållbar stad med naturliga mötesplatser kring idrott, friluftsliv, kultur, service
och handel.

Beskrivning

Övrigt

Omgivningen är en populär och växande del av familjära Älta där barnfamiljen finner allt som kan önskas i ett tryggt och praktiskt format. Här erhåller ni bekväma gångavstånd till flertalet vackra naturområden, badsjöar samt lek och idrottsplatser.
Kommunikationerna är utmärkta dagtid såväl som nattetid med närmaste busshållplats en kort promenad bort. Från Älta når du Slussen, Gullmarsplan, Stockholm City samt resterande delar av Nacka & grannkommunen Tyresö. Om man tar bilen når ni enkelt utfart till såväl Tyresövägen såväl som Ältavägen.
Flertalet skolor finns i närområdet där Sigfridsborgsskolan (F- åk6) finns beläget ett stenkast från huset, även Älta skola nås på kort avstånd.
Dagligvaruhandel finns att nå i Älta gård och centrum såväl som Tyresö beläget endast ett par minuters bilfärd bort.
På det stora hela ett utmärkt familjehem i ett barnvänligt område där storstadens puls aldrig är långt borta.

Dokument (pdf)

Planritningar Projektbok - Dubbelsidig.pdf Planritningar och situationskarta Stadgar registrerade 2019-09-04.pdf Registrerad EkonomiskPlan 2019-10-30.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 110 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

6

Våning / hiss

Radhus med egen ingång
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019-2020

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ältadalen 14
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6
Antal lägenheter: 14
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 498 SEK / mån
I avgiften ingår vatten, 2 p-platser samt sophämtning

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.14280 %

Uteplats

Trädäckad altan på trädgårdssidan som vetter mot den grönskande omgivningen med sydväst läge.

Bilplats

2 p-platser på framsidan vid entrén ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Varmbonat privat förråd om ca 3,4 kvm i anslutning till entrén.

Föreningen disponerar också ett gemensamt förråd om ca 13 kvm.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy