Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 450 000 SEK
Adress
Rönnvägen 18F, Fridhem, Gävle
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
99 kvm
Avgift
4 513 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välskött radus med inglasad uteplats

Snart till salu!

Välkommen till detta fina radhus om med en boyta om hela 148 kvm (99+49 kvm). Radhuset är i genomgående fint skick och har en härlig uteplats med soligt söderläge. Entréplanet rymmer ett smakfullt kök, tvättstuga, gäst-wc samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade uteplatsen. Det övre planet ger plats åt tre sovrum och ett badrum. Källarplanet har ett sovrum , ett badrum/relax med bubbelbadkar och bastu. Här finns även gott om plats för förvaring.

Mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till matbutiker och flera grönområden.

Bostadsfakta

Kommun

Fridhem 23:1, Gävle kommun.

Storlek

Boarea 99 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

203801001-0013

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1900

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Flugsvampen
Organisationsnummer: 785000-2051
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 203801001-0013
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

2007: Nya fönster.
2012: Nya stammar, Ny el, Nytt värmesystem, Nya element och nya rör.
2019: Takrenovering

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2018-09-27
Energiprestanda primärenergital: 103 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 4 513 SEK / mån
Obligatorisk tillägg 1226kr

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.60037 %
Andel av årsavgiften: 5.60957 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy