Länk kopierad!

Visningar

ons 19 jun 17:00 - 18:00

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK
Adress
Pilevallen 60, Arlöv/Burlöv, Arlöv
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
122 kvm
Avgift
4 930 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fint Brf-parhus på perfekt lugnt läge

På bästa läge mitt i det lugna området finner vi detta brf-parhus med stor villakänsla! Här får hela familjen plats och kan njuta av ett ljust och fräscht hem som är bara att flytta in i. Härlig insynsskyddad trädgård i skönt söderläge med stenlagd uteplats, körsbärs- och äppleträd. För smidig parkering har man sin egen carport som rymmer två bilar samt förråd.

Redan i entrén slås man av det vackra ljusinsläppet från alla fönster som flödar i denna bostad. På nedre plan finns vardagsrum med fönster och utgång till trädgården och öppen planlösning med matplats och kök som går i fräscht vitt. Från köket når man matrummet som rymmer det större sällskapet och vidare in till ett stort sovrum med skjutdörrsgarderob. Om man önskar två sovrum på nedre plan går det enkelt att ta upp dörr från vardagsrummet. Badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare finns även på detta plan.

Går man upp en våning via den vita trappan med fönster i två väderstreck så når man ett allrum som passar perfekt för barnens aktiviteter eller arbetshörna. Två sovrum i bra storlek, båda med skjutdörrsgarderober varav en är en stor generös walk-in closet. Helkaklat badrum med badkar från 2012 gör övre plan komplett.

Beskrivning

ENTRÉ
Ljust klinkergolv och gråbetsad bröstpanel och gråmålade väggar. Fönster i söder.

HALL
Ljust klinkergolv och gråmålade väggar. Mindre klädkammare under trappa samt en garderob.

VARDAGSRUM
Ekparkett och ljus tapet samt brun fondtapet. Fönster längs hela söderväggen samt utgång till trädgården. Plats för stor soffgrupp.

KÖK MED MATPLATS
Ljust klinkergolv och ljusgrå tapet vid matplatsen som rymmer 4-6 personer. Fina fönster mot norr som ger bra med ljus. Vita köksluckor, vit kakel med brun dekorrand och rostfri diskbänk samt brun arbetsbänk i laminat. Ett fönster till som ger mer ljus i köket. Utrustning: spis med häll, fläkt, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin.

MATRUM / SOVRUM
Ekparkett och ljusgrå målade väggar samt fönster mot norr. Rymmer en stor matgrupp men kan enkelt göras om till sovrum om man önskar.

SOVRUM 1
Ekparkett och ljus tapet med roströd fondtapet, fönster i söder samt skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Om man önskar större vardagsrum går det att ta ner väggen då det finns helt golv under.

BADRUM MED TVÄTT
Blått klinkergolv och gråmålade väggar samt vit kakel i duschhörnan. Vita väggskåp och grå arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Utrustning: toalett, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning samt duschdörrar. Varmvattenberedare.

ALLRUM
Ljust trägolv, grå tapet och fönster mot öster.

SOVRUM 2
Ekmönstrat laminatgolv och beige målade väggar, fönster i två väderstreck öster och söder. Skjutdörrsgarderob.

BADRUM (2012)
Helkaklat med mörkt klinkergolv och vit kakel på väggarna. Takfönster mot norr. Utrustning: toalett, handfat med svart kommod, spegelskåp, badkar samt handdukstork.

SOVRUM 3
Ljust trägolv och vitmålade väggar med beige fondvägg, takfönster mot norr. Stor walk-in closet med skjutdörrar som rymmer mycket förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Pilevallen 3 Stadgar BRF Pilevallen 3 Årsredovisning 2018 BRF Pilevallen 3 Energideklaration (Pilevallen 59-60).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Burlöv kommun, Skattesats 32.37%.

Församling

Burlöv.

Storlek

Boarea 122 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

18

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1999-2000
Byggnadstyp: 1 ½ plan

Föreningen

Föreningens namn: BRF Pilevallen nr 3
Organisationsnummer: 769603-7865
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 18
Antal lägenheter: 25
Antal lokaler: 0

Brf Pilevallen nr 3 är en äkta bostadsrättsförening som förvaltar den friköpta fastigheten Arlöv 17:62. Fastigheten består av 25 småhus som bebyggdes år 1999-2000. Samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen ingår i en samfällighetsförening, BRF Pilevallen. Föreningens andel är 33 % och samfälligheten förvaltar gator, snöröjning, lekplats och grönområde.

EKONOMI
SBC Sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med överlåtelse;
- Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 163 kr år 2019).
- Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (465 kr år 2019).

Föreningen förändrade årsavgiften senast 2018-04-01, då med en höjning om 2 %.
Det finns ingen planerad avgiftsförändring i dagsläget (2019-04-09).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
- Utförda renoveringar
2009 Målning av utvändig träfasad
2017 Underhållsspolning av avlopp inomhus
2018 Byte av rör kallvatten förgrening, sugning av dagvattenbrunnar samt målning av utvändig träfasad
2019 Rensning av imkanal

- Planerade renoveringar
Målning av fasad

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till 2027.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har gemensamma gräsmattor och lekplats för medlemmarna att nyttja.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband levereras via Comhem. Grundutbudet av TV-kanaler och bredband 50 mbit/s ingår i avgiften. Avgiften för fast telefon, Grundabonnemang Bas, ingår även det i avgiften.

GARAGE OCH PARKERING
Till bostaden hör en carport.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Bostadsrättstillägget ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2019-05-30
Energiprestanda primärenergital: 136 /kWh per kvm och år

TV

Kabel-tv (basutbud) ingår i avgiften.

Internet

Bredband 50 Mbit ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 930 SEK / mån
inkl bredband, ip-telefoni, digital-TV, carport, bostadsrättstillägg samt sophämtning.
Obligatoriska tillägg: vattentillägg (200 kr/mån), bränsle (1 000 kr/mån)

Driftskostnad

600 SEK varav:
Elektricitet: 600 SEK
Värme och vatten är obligatoriska tillägg som stäms av en gång per år. Säljarna betalar för nuvarande 1000 kr/mån för värme och 200 kr/mån för vatten. Uppgifter lämnade av säljarna.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.79731 %
Andel av årsavgiften: 3.79718 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stenlagd uteplats i söder. Vid entrén finns även en mindre stenlagd uteplats med morgonsol.

Trädgård
Bilplats

Carport med förråd (ingår i avgiften) som rymmer en bil samt plats för två bilar bakom.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy