Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 12:45 - 13:30
Öppen visning - välkommen!
mån 23 sep 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 250 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gräsklipparvägen 30, Vällingby, Vällingby
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
126 kvm
Avgift
4 430 SEK / mån
Rum
5 rum

Brf Gavelradhus i bästa läge

Välkommen till ett fantastiskt gavelradhus byggt 2014. Fräscht och modernt med ljusa ytor och en stor härlig altan i bästa läge.
Denna bostad bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum, kök med matplats där 6 personer bekvämt kan sitta till bords, två stora badrum, 3-4 sovrum och härliga sociala ytor. Smart och stilren arkitektur gör att bostaden känns både luftig och rymlig.
Just nu håller föreningen på att installera braskaminer till ett rabatterat pris för de hushåll som önskar, vilket en köpare kan ta del av.
Låga avgifter tillsammans med ett nyare hus gör detta till ett mycket bekvämt boende med lågt underhåll, perfekt för dig som bara vill flytta in och njuta av tillvaron.
Bostaden har ett lysande läge nära bussar och lokala butiker.

Beskrivning

Entré:
På bostadens entrésida finner du en trevlig möblerbar uteplats där familjen kan njuta av förmiddagssolen.
Inne i själva huset välkomnas du in i en väl tilltagen hall med både klinkergolv och en rejäl garderob med skjutdörrar. Perfekt för familjen.
Under trappan till övre plan finns ett ordentligt förråd.

Kök:
Ljust och välkomnande kök med mycket goda arbetsytor och moderna vitvaror. Vita skåpluckor och kakel matchas med svarta marmorerade arbetsytor. Vid köksfönstret finns matplats med plats för matsalsbord för 6-8 personer.
Vitvaror: Kyl, frys, fläkt, diskmaskin samt inbyggnadsmikro från Electrolux (2014). Spis med varmluftsugn från Gorenje (2016).

Badrum:
Stort och modernt badrum med vitkaklade väggar och ett mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finner du badkar, tvättställ, wc, handdukstork och badrumsskåp med spegel och spotlights. Praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp ovan bostadens tvättmaskin och torktumlare (Electrolux från 2014).

Vardagsrum:
Ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier i västerläge. Här finns plats för soffgrupp, mediamöbler och än mer därtill. Den halvöppna planlösningen mot hall och kök ger ett underbart ljusflöde på hela våningen.

Altan:
En riktigt stor träaltan i högt insynsskyddat läge beläget i eftermiddags och kvällssolen. Härlig utsikt över grönska och hustaken i väst. Gott om plats att möblera både för fest och till vardags. För de varmaste dagarna finns här även en eldriven markis (installerad 2016) som täcker hela altanens bredd.

Övre plan:
På denna våning välkomnas du in i en öppen hall/allrum som binder samman övriga rum på våningen.
Här kan du möblera som lek/tv-rum eller dela av för ytterligare ett sovrum.

Sovrum 1: Härligt sovrum med fönster mot bostadens baksida och samma härliga utsikt som från altanen. Här finns plats för säng, skrivbord och mer därtill. Praktisk klädförvaring i dubbla garderober.

Badrum:
Helkaklat badrum i samma ljusa och moderna färg och materialval som på entréplan. Badrumsskåp med spegel och spotlights, wc, tvättställ och handdukstork. Här finns även duschhörna, perfekt för familjen med både stora som små barn.

Sovrum 2:
Precis som sovrum 1 har du här ett praktiskt sovrum med plats för säng, skrivbord samt förvaring i dubbla garderober. Naturligt ljus från fönster mot bostadens entrésida.

Sovrum 3:
Husets största sovrum har plats för dubbelsäng och mer därtill. Ordentlig förvaring finner du i 4 st garderober och ljus kommer från ett stort fönster med vy över hemmets entré.

Klädkammare: Praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter för för kläder, leksaker mm.

Dokument (pdf)

Planritningar 758024-deklaration.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 126 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

09999

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Solrosen Johannelund
Organisationsnummer: 769624-9320
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 09999
Antal lägenheter: 15
Antal lokaler: 0

Brf Solrosen Johannelund bildades 2012 och är belägen på Gräsklipparvägen 15-19 och Gräsklipparvägen 16-38 i Vällingby. Föreningens fastigheter består av radhus om 2 våningar med 15 lägenheter, byggt av Järntorget Bostad.
Föreningen tillhandahåller bland annat gräsklippare och trädgårdsverktyg till boende.

Vid Johannelund finns tunnelbanan som tar dig till Vällingby på ca 2 minuter och ca 25 minuter in till Stockholms central. Hässelby Gårds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 200 meter från bostaden. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.
I områdets närhet finns flertalet förskolor och skolor. I direkt anslutning i området finns Pysslingens förskola samt förskolan Lönneberga.
Lek för de mindre finner du även i närliggande Parkleken Lövräfsan och Parkleken Ripvidet.

Johannelundstoppen bjuder in till motion och lek både sommar och vinter, höjdpunkten är såklart den fantastiska pulkabacken när snön ligger på marken.
I området Hässelby/Vällingby finns flertalet naturupplevelser. Populära badplatser vid Mälaren är Kananbadet, Maltesholmsbadet samt Hässelby Strandbad. I Grimstaskogen hittar du flertalet löpspår, utegym och Ridspår. Här finns stora ängsmarker med fotbollsplaner och rastplatser för hund. Grimstafältet är även populärt för entusiaster av modellflyg.

Trevliga restauranger och caféer finns vid Hässelby Slott och anrika Ridderviks Gård.

Närservice
Till Hässelby gårds centrum är det endast 700 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering: I området finns utomhusparkering, kall- och varmgarage. Fri parkering längs gatan.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2017-02-16
Energiprestanda primärenergital: 44 /kWh per kvm och år

TV

Telia Öppet fiber

Internet

Telia öppet fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 430 SEK / mån
220 kr obligatoriskt tillägg för vatten. Föreningen har beslutat om en höjning om 150 kr av avgiften.

Driftskostnad

1 520 SEK varav:
Försäkring: 400 SEK
VA: 220 SEK
Elektricitet: 900 SEK
Telia öppet fiber (tv/internet) kostar idag 800 kr/mån

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.66667 %
Andel av årsavgiften: 6.66667 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2017 - markiser installerade vid samtliga fönster.

Övriga utrymmen

- Isolerat förråd (ca 6 kvm) i anslutning till entrén.
- Trädgårdsförråd/redskapsbod vid altan.
- Trevlig tomt med gräsmatta i anslutning till husets gavel och baksida.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy