Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK
Adress
Spartallsvägen 73, Hille, Gävle
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
112 kvm
Avgift
4 100 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverat radhus med gavelläge i populära Hille

Kommande försäljning!

Välkommen till ett smakfullt renoverat radhus i populära Hille! Radhuset fördelar sig om två plan med en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, praktiskt belägen tvättstuga/dusch i anslutning till entrén. Vidare finns ett modernt kök med en köksö och bänkyta som ger optimal plats för förvaring och arbetsyta. Här erbjuds en trivsam och öppen planlösning mot vardagsrummet som är rymligt och ger plats åt både matplats och soffgrupp. Det övre planet har tre sovrum, en mycket rymlig klädkammare samt ett fräscht helkaklat badrum med bubbelbadkar. På husets framsida finns en uteplats med morgonsol och på husets baksida finns en väl tilltagen trätrall med eftermiddag/kvällssol. Radhuset har ett fantastiskt läge på gaveln med trädgård i bästa solläge och med vidsträckt vy över åkermark.

Här bor du i en omtyckt och välskött förening där varje boende har ett förråd och carport på husets framsida att disponera.

Välkommen hem!

Beskrivning

Välkomnande hall med grått laminatgolv och tapetserade väggar. Gott om plats för avhängning av ytterkläder. Golvvärme. Vidare i hallen finns tre garderober för förvaring.

Renoverad tvättstuga /dusch från 2015. Klinkergolv i grått och vitt kakel. Här finns arbetsbänk och skåp för förvaring, torkskåp och tvättmaskin.

Sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar.

Kök med vita skåpluckor och bänkyta i stenkomposit. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, köksö med induktionshäll och frihängd fläkt i rostfritt. Kyl och frys i rostfritt. Från köket nås uteplatsen med eftermiddag/kvällssol.

Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar.

WC/gästtoalett med laminatgolv och målade väggar. Här finns toalett och handfat.

Övre plan

Sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till balkong.

Sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar. Utgång till balkong.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, handfat, toalett och handdukstork. Golvvärme.

Rymlig klädkammare med flera garderober för förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Persbacka.pdf

Länkar

Social Video D-Furnish D-Furnish

Bostadsfakta

Kommun

Gävle Varva 7:47, Gävle kommun.

Storlek

Boarea 112 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

931001010

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1971
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Persbacka
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 931001010
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

Parkering: Varje radhus har carport med plats för bil. Gästparkeringar finns för besökare.

Gemensamma utrymmen: Gemensam tvättstuga.

Månadsavgift

Avgift: 4 100 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.16660 %
Andel av årsavgiften: 4.16670 %

Renoveringar

2009 Samtliga ytksikt
2009 Badrum övre plan
2011 Kök
2015 Utbyggnad med sovrum, tvättstuga/duschrum, klädkammare övre plan
2019 Ytskikt WC/gästtoalett

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy