Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kalvhagsvägen 1B, Kummelnäs, Nacka
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
91 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Charmfullt boende med villakänsla

Välkommen hem till detta fantastiska boende med modern bullerbykänsla i attraktiva Kummelnäs nära skärgården, badsjöar och underbar natur. Här bor du i ett fantastiskt parhus ritat av Wingårdh arkitektkontor, mitt i villaidyllen och endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Ställer du höga krav på ditt boende är detta något för dig. Här bor du bekvämt i en stor lägenhet på två plan med maximal villakänsla. Du välkomnas till huset av en stor stenlagd altan om 30 kvm med vacker pergola som omgärdas av klättrande vinrankor. Altanen ligger i sydväst med sol hela dagen och kvällen. Altanen fortsätter även runt huset med liten trädgård baktill och berg i dagen. På husets kortsida finns planteringslådor för trädgårdslandet.

Husets entréplan kännetecknas av sin trevliga planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, dubbel takhöjd med synliga takbjälkar och fönster i tre väderstreck. Fönsterna är stora och här flödar ljuset in. Köket är renoverat 2017 och har en smakfull stil och charmiga detaljer som specialbeställd rostfri arbetsbänk, Marrakech kakel och platsbyggd köksö med stenskiva. Från köket når du altanen och den vackra pergolan där vinrankorna klättrar och skapar ett naturligt insynsskydd. På entréplan finns också två rymliga sovrum, båda med gott om förvaring. Badrummet är även det generöst och inrymmer både tvättdel och möjlighet till badkar. Via ena sovrummet når du altanen och trädgården.

Via den vackra trappen i vardagsrummet når du övre plan som inrymmer ett stort rymligt sovrum med snedtak och takfönster. Även här har man god förvaring med garderobsvägg och förråd i kattvind. Här finns stora möjligheter att skapa två sovrum eller till och med utöka golvytan.

Ett boende som måste upplevas på plats, välkommen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy