Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
August Plyms Väg 6, Saltsjöbaden/Neglinge, Nacka
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
132 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

Bostadsrättsradhus med egen båtplats samt uteplats i sydväst

Bästa radhuset och sjönära läget på Baggensudden, med egen båtplats och garage (ingår i avgift) radhus om ca 132 kvm med uteplats i sydväst.

I barnvänliga Neglinge har du nära till, naturområden, idrottsplatser, badplatser samt bra kommunikationer in till city på ynka 25-30 minuter. Det finns gott om förskolor och den populära Neglinge skolan erbjuder från förskola till årskurs 6. Promenad eller cykelavstånd till flera badplatser. Närhet till restaurangen Neglinge Krog där man kan njuta av vällagad mat och havsutsikt.

På lugn återvändsgränd finns detta ljusa bostadsrättsradhus om ca 132 kvm. Huset har genomgående parkettgolv i ek. I hallen och tvättstugan är det ett smakfullt klinkergolv. I vardagsrummet flödar ljuset in från stora fönster. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en flexibel möbleringsmöjlighet. Från köket når man den trädäckade altanen i sydväst med havsutsikt. Det helkaklade badrummet på nedervåningen har dusch, handdukstok och infällda spotlights.

På övervåningen finns tre bra sovrum. Här erbjuds generös förvaring med garderober samt en klädkammare. Huset bjuder på moderna lösningar och på övervåningen kan man göra om ett sovrum till ytterligare ett tv-rum för den som föredrar det. Sovrummen är insynsskyddade. Det helkaklade badrummet har dusch och infällda spotlights.

Den sydvästvända uteplatsen är verkligen magisk och här sitter man gärna långt innan och efter den klassiska sommarperioden då man får både rikligt med sol och vindskyddat läge.
I Neglinge finns allt runt knuten, från den soliga strandpromenaden till golfbanan, förskolan och slalombacken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy