Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kiselvägen, Bråstorp, Motala
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
99 kvm, biarea 4 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

NYPRODUCERADE RADHUS I BRÅSTORP

VÄLKOMNA TILL BRF MOTALA PARK.

I populära Bråstorp skall Bygga Bostäder uppföra 19 st radhus i bostadsrättsform. Projektet består av fem huskroppar varav två huskroppar innehåller tre bostadslägenheter i varje, två huskroppar innehåller fyra bostadslägenheter och en innehåller fem. Det finns 10 st hörnlägenheter och 9 st mittlägenheter.

Radhusens 99 kvadratmeter är fördelade på två plan och består i originalplanlösningen av fyra rum och kök varav två sovrum. Till varje bostad hör en carport utanför entré, en uteplats om cirka 12 kvadratmeter, en balkong mot gårdssidan av husen och ett externt kallförråd om cirka 4 - 5,5 kvadratmeter. Gemensamt finns fem besöksparkeringar utan carport samt en soprumsbyggnad och en byggnad som innehåller sop- och teknikrum.

Radhusen värms upp med fjärrvärme genom vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Ventilationssystemet utgörs av ett till- och frånluftssystem med värmeväxlare. Husen har takpannor med matchande kompletteringsdetaljer som ljusa hängrännor, stuprör och vindskiveplåtar. Utvändigt är husen målade i ljusa kulörer. Fönster, fönsterdörrar samt ytterdörrar är vita (fabriksmålade). Räcken på balkongerna är i glas. Trätrall på uteplatserna. Bostadslägenheterna uppfyller alla brandskyddsvillkor som krävs för bygglov.

Bostadsrättsföreningen har hand om administrativ förvaltning samt fastighetsförsäkring och ansvarar för utvändigt underhåll av byggnaderna samt drift och underhåll av gemensamma grönytor, körvägar samt de fem gemensamma parkeringsplatserna. Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande fjärrvärme, TV, internet, telefon och för underhåll av uteplats, trädgård samt invändig skötsel. Fastigheterna har kommunalt vatten och avlopp, ingår i avgiften (kallvatten). Fiber installeras med öppet nät. Varje bostadsrättslägenhet har ett eget abonnemang för el och sophämtning (kan lösas gemensamt senare enligt ök med kommunen). Bostadsrättslägenheterna förbrukar ca 80 kWh el per kvm och år i energiförbrukning.

Upplåtelse och den första inflyttningen beräknas preliminärt till Q4 år 2020. Bostadsrätterna säljs till fasta priser, 1 995 000 kr för mittlägenheterna och 2 095 000 kr för hörnlägenheterna. För er som vill göra hemmet mer personligt finns tillvalsmöjligheter mot kostnad, se bifogat dokument. Förhandsavtal kan tecknas redan nu. Det finns ett finanseringserbjudande för projektet från Nordea, se bifogat dokument.

Ovanstående uppgifter är hämtade från Bygga Bostäder. Läs mer på Bygga Bostäders hemsida: www.motalapark.se
(Inspirationsbilder illustrerar ej standardutförande. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Bygga Bostäder reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel.)

Välkomna att lämna er intresseanmälan till ansvarig mäklare Jenny Lindhagen: 073-558 25 80, jenny.lindhagen@skandiamaklarna.se

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy