Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankarsrumsgatan 6, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
156 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

GRANNE MED PARKEN

Med ett fantastiskt solläge på uppvuxen trädgårdstomt, ligger detta vackra engelska radhus om hela 156 välplanerade kvadratmeter. Bostaden är perfekt för stor familj då befintliga 3-4 sovrum lätt kan bli 5! Här bor man granne med föreningens underbara park där stora och små gärna samlas för mysiga fikastunder, samt lek och bus på de stora gräsytorna och den fina lekplatsen!
- ENTRÉPLANET HAR HÖGT I TAK, OCH GENOMGÅENDE GOLVVÄRME... välkomnande kapprum med generös avhängningsyta för ytterkläder och skor. I det rymliga och lättarbetade familjeköket finns utrymme för matbord med plats för 8-10 personer till middag. Det lättmöblerade vardagsrummet har stora fönster och utgång till ett generöst trädäck och lummig tomt. På planet finns även en helkaklad wc med dusch samt en välplanerad tvättstuga med praktisk placering just intill köket.
- MELLANPLANET RYMMER TRE FINA SOVRUM... på mellanplanet finns tre av bostadens rymliga sovrum, en välplanerad walk-in-closet och ett badrum med både badkar och dusch.
- DET UNDERBARA VINDSPLANET... vindsplanet har ryggåstak som ger en fantastisk rymd och två takkupor för fint ljusinsläpp! Planet är idag disponerat som familjens extra allrum och gästrum där långväga gäster har möjlighet till övernattning. Här finns även en wc med tvättställ. Om behovet av fler sovrum finns, så delas rummet lätt av till två. På planet finns dessutom goda förvaringsmöjligheter i förrådsrum samt i kattvindsutrymme.
- ÖVRIGT... bostaden har flera fina detaljer som ger dess ägare extra guldkant i vardagen, ett litet axplock...entréplanets extra takhöjd och vattenburen golvvärme, wc på var plan samt genomgående parkettgolv av ek. Under sommarhalvåret är trädgårdens skyddade och soliga uteplatser det självklara valet för goda frukostar, grillmiddagar och avkopplande vila. På entrésidan, utanför köksfönstret, finns en stensatt uteplats för mysiga fikastunder och måltider i eftermiddags- och kvällssol. På den lummiga trädgårdssidan skiner solen från tidig morgon till efter lunch! En sann Bullerbykänsla präglar området där massor av små kamrater bor i kringliggande hus. På kort promenadavstånd finns både förskola och flera skolor. Det är även kort promenadavstånd till Spånga Torg med butiker, restauranger och fantastiska kommunikationer.
Välkommen till Ankarsrumsgatan 6!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy