Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekstocksvägen 2D, Spånga Sundby, Stockholm
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
192 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
7 rum

192 VÄLPLANERADE KVM, I TRE SOLIGA PLAN

Söker du den perfekta bostaden för den stora familjen så har du hittat rätt! Det lättälskade kedjehuset om ca 192 kvm, fördelat på tre plan, kan bocka av de flesta punker på en välfylld önskelista.
PÅ DET SOLIGA ENTRÉPLANET... med en takhöjd om hela 2,70 meter och genomgående vattenburen golvvärme, finns det underbara köket med rymlig matplats och fantastiska sällskapsytor i vardagsrum med matsalsdel för härliga släktmiddagar. Sällskapsrummet har dessutom en centralt placerad braskamin och access till ett generöst trädäck och tomt i soligt läge. På planet finns även den välkomnande hallen med dold förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar samt kaklad wc med dusch.
PÅ MELLANPLANET... finns tre fina sovrum, en möblerbar hall, ett rymligt badrum med såväl dusch som hörnbadkar och dubbla tvättställ med kommod! På planet finns även den lättarbetade tvättstugan placerad.
VIDARE TILL VINDSPLANET... här finns två underbara gavel-sovrum, hall med rymlig och välplanerad klädkammare samt wc med tvättställ. Det tar inte lång tid att inse att vindsplanet är tonåringens självklara favoritplan!
ÖVRIGT... det generösa kedjehuset har ett soligt och mycket bra läge i det barnvänliga området, precis 'runt hörnet' finns en fågeldamm, ett vattendrag och hästhagar... en underbar närmiljö som ger känslan av att bo på landet! Den lättskötta och soliga tomten omgärdas av uppvuxna häckar som vackert ramar in och ger insynsskydd. För den bil- och mc-intresserade är det rymliga garaget ett stort plus och på den asfalterade uppfarten ryms ytterligare en bil. Det är endast ett par minuter till bussar och förskola och cirka fem minuter till skolan. Välkommen till Ekstocksvägen 2D!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy