Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 12:00 - 12:30
mån 23 sep 18:30 - 19:00
Varmt välkomna på visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / eller bud
Adress
Plöjaregatan 93, Lambohov, Linköping
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
106 kvm
Avgift
5 316 SEK / mån
Rum
4 rum

Trevlig fyra på en av Lambohovs mest eftertraktade adresser!

Välkommen till denna trevliga fyrarummare om 106 kvm i populära Lambohov. Här bor du i en bostadsrätt med huskänsla- perfekt för dig som letar efter ett boende där det bara är att flytta in och börja bo! Bostaden disponeras om ett stort, modernt och fräscht kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet, som renoverades 2017, är stort och påkostat och har toalett, dubbelhandfat, bubbelbad, spotlights och handdukstork. Vardagsrummet har ljusa väggar och parkettgolv och är rymligt, härligt och socialt.

Lambohov passar dig som vill ha närhet till både centrum och skogen! Här kan du ta del av grönskande natur, lekplatser, motionsspår och fotbollsplaner. Inom området finns förskolor och skolor. I centrala delen finner du även ett stort serviceutbud, välsorterad livsmedelsaffär, vårdcentral och apotek, bibliotek och mycket mer. Här bor du med närhet till det mesta. Inom kort avstånd når du Linköpings Universitet, Mjärdevi, Collegium, Vallastaden, City Gross, Tinnerö friluftsområde, Valla Fritidsområde och Linköpings golfbana.
I månadsavgiften ingår, värme, vatten, tv och internet (100mbit)

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig, fin och yteffektiv hall med bra förvaringsutrymmen. Hallen har tegelväggar och tapetserade väggar och mörkt granitgolv.

Kök
Stort, modernt och fräscht kök från IKEA med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spis, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett rymligt, härligt och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är stort, inbjudande och vackert med rymliga garderober och plats för stor säng och utsikt mot tomten. Tapetserade väggar och laminatgolv.

Sovrum 2
Ett stort sovrum med inbyggda garderober och plats för stor säng och utsikt mot tomten. . Tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 3
Ett lagom stort rum med inbyggda garderober och plats för säng och nattduksbord. Detta sovrum har ljusrosa väggar och laminatgolv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort och påkostat badrum från 2017 med mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummets inredning består av toalett, dubbelhandfat, jacuzzi, spotlights och handdukstork.

Badrum 2
Lägenhetens andra badrum renoverades 2017 och erbjuder bland annat toalett, duschvägg, handfat, förvaringsskåp och spotlights. Ett stort och påkostat badrum med väggar i vitt och svart kakel och mörkt klinkergolv.

Balkong 1
Stor, solig och charmig altan med morgonsol, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar. Här har man utsikt mot grannhuset. Altanen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Lambohov 1 2013.pdf Årsredovisning HSB brf Lambohov 1 i Linköping 2017 (1).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 106 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

54

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Lambohov 1
Organisationsnummer: 716402-5632
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 54
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningen bildades 1978 och husen stod inflyttningsklara 1979-1980. Föreningen består av 115 bostäder på adresserna Plöjaregatan 79-105 och Rättaregatan 56-118. I föreningen finns även två hyreslokaler, 95 garage och 49 bilplatser.

Besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/ostergotland/lambohov1

Föreningens ekonomi

Inga avgiftshöjningar planerade (2017-12-20).

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar:
Föreningen har bytt till säkerhetsdörrar i augusti 2016.
Föreningen har uppgraderat till snabbare bredband från 1/6 2015.
Byte av utomhusbelysning.
Kommande renoveringar: Garageportsbyte. Låssystembyte. Byte av träräcken på balkonger/trappa.

TV

grundutbudet ingår i avgiften.

Internet

Bredbandsbolaget -Telenor 100/100 ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 316 SEK / mån

Driftskostnad

425 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.92214 %
Reparationsfond: 5 300 SEK

Renoveringar

Utförda renoveringar:
Föreningen har bytt till säkerhetsdörrar i augusti 2016.
Föreningen har uppgraderat till snabbare bredband från 1/6 2015.
Byte av utomhusbelysning.
Kommande renoveringar: Garageportsbyte. Låssystembyte. Byte av träräcken på balkonger/trappa.

Bilplats

Garage 280kr separat kö.
Parkering 105kr.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy