Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankarsrumsgatan 2, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
156 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
6 rum

SOLIGT GAVELLÄGE, I BULLERBYN

Med ett fantastiskt solläge på uppvuxen trädgårdstomt, ligger detta vackra engelska radhus om hela 156 välplanerade kvadratmeter. Bostaden är perfekt för stor familj... här finns hela 5 rymliga sovrum varav tre ligger på mellanplan och ytterligare två finns på vindsplanet med ryggåstak! Här bor man granne med föreningens underbara park där stora och små gärna samlas för mysiga fikastunder, samt lek och bus på de stora gräsytorna och den fina lekplatsen!
- ENTRÉPLANET HAR HÖGT I TAK, OCH GENOMGÅENDE GOLVVÄRME... välkomnande kapprum med generös avhängningsyta för ytterkläder och skor. I det rymliga och lättarbetade familjeköket finns utrymme för matbord med plats för 8-10 personer till middag. Det lättmöblerade vardagsrummet har stora fönster och utgång till ett generöst trädäck och lummig tomt. På planet finns även en helkaklad wc med dusch samt en välplanerad tvättstuga med praktisk groventré.
- MELLANPLANET RYMMER TRE FINA SOVRUM... på mellanplanet finns tre av bostadens rymliga sovrum, ett soligt allrum med fransk balkong och ett helkaklat badrum med badkar.
- DET UNDERBARA VINDSPLANET... här finns ytterligare två sovrum, med ryggåstak som ger en fantastisk rymd till rummen! Här finns även två generösa förrådsrum där det ena används som en walk-in-closet, det andra förrådsrummet är förberett för att kunna bygga en wc med tvättställ.
- ÖVRIGT... bostaden har flera fina detaljer som ger dess ägare extra guldkant i vardagen, ett litet axplock...entréplanets extra takhöjd och vattenburen golvvärme. Gavelläget med groventré till tvättstugan är praktiskt då det är dags att hänga tvätt att torka i sommarsol och då barnen kommer in med leriga stövlar efter dagens lek och bus. Under sommarhalvåret är trädgårdens skyddade och soliga uteplatser det självklara valet för goda frukostar, grillmiddagar och avkopplande vila. På entrésidan, utanför köksfönstret, finns en stensatt uteplats för mysiga fikastunder och måltider i eftermiddags- och kvällssol. På den lummiga trädgårdssidan skiner solen från tidig morgon till efter lunch! En sann Bullerbykänsla präglar området där massor av små kamrater bor i kringliggande hus. På kort promenadavstånd finns både förskola och flera skolor. Det är även kort promenadavstånd till Spånga Torg med butiker, restauranger och fantastiska kommunikationer.
Välkommen till Ankarsrumsgatan 2!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy