Visningar

sön 25 nov 14:30 - 15:00
Varmt välkommen!
Pris
3 975 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lillies väg 23, Viby, Sollentuna
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
119 kvm
Avgift
5 284 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverat radhus med 4 sovrum

Välkommen till detta fina, helrenoverade bostadsrättsradhus på 118,5 kvm med genomgående ekgolv, 2 renoverade fräscha badrum och nytt hemtrevligt kök. Attraktiv planlösning med hela 4 sovrum på övre plan, bra vind samt ett fint badrum från 2015. På entréplan finns ytterligare ett fräscht badrum från 2007, vardagsrum med utgång till trädgården med eftermiddag- och kvällssol. Vitt hemtrevligt Marbodalkök från 2013 med stor matplats och stora fönster mot framsidan med ny trädäckad uteplats och liten grästäppa samt bra isolerat förråd. Radhuset är beläget i hjärtat av attraktiva Viby med närhet till sjön Ravalen, förskolor, skolor, ridhus och strövområden. Bra kommunikationer med direktbuss till city och buss till Norrvikens station. Verkligen ett trevligt radhus att trivas i.

Beskrivning

ENTRÉPLAN:

Välkomnande rymlig HALL med ekparkett från 2007, en dubbelgarderob och ett städskåp bägge i ek.

Praktiskt FÖRRÅD under trappan.

BADRUM från 2007 med grå/brunt klinkergolv med golvvärme (el), vitt kakel, duschhörna med vikdörrar, WC, handduksvärmare (el), handfat med kommod i ek samt badrumsskåp och 2 överskåp i ek.

Välplanerat och stilrent Marbodal KÖK från 2013, med vita köksluckor, ett par luckor med frostat glas, vitt kakel ovan svarta granitbänkar. Ekparkett och rymlig matplats för 4-8 personer

Hel kyl, hel frys, inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn är samtliga från Husqvarna förutom fläkt som är från Franke, integrerad diskmaskin från Bosch och induktionshällen från Siemens.

VARDAGSRUM med ekparkett i original samt utgång till trädgården.

TVÄTTSTUGA delvis renoverad 2013 med grå plastmatta och målade väggar. Tvättbänk, skåp och överskåp. Torktumlare och tvättmaskin från Bosch 2013.

ÖVRE PLAN:

ÖVRE HALL med ekparkett 2007 och lucka till golvlagd VIND med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 1 med ekgolv (original) samt garderobsmöbel i bok.

SOVRUM 2 med ekparkett 2007 samt hel garderobsmöbel med skjutdörrar i ek/spegel.

SOVRUM 3 med ekparkett 2007 och en vitlaserad ekgarderob.

SOVRUM 4 med ekparkett 2007 och garderobsmöbel i björk.

Nytt fräscht BADRUM från 2015 med vitt kakel och sandfärgat klinkergolv med golvvärme (el). Elementet finns även kvar på väggen. WC, handfat med vit kommod och vitt badrumsskåp bägge praktiskt utrustade med eluttag.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisningar 2017.pdf E-dekl.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sollentuna kommun, Sollentuna församling. Skattesats 31.23%.

Storlek

Boarea 119 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

12

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1992
Byggnadstyp: 2 plan

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Vibygården 1
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 12
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0
Vibygården 1 är en välmående förening om 43 radhus byggda 1992 som ligger i direkt anslutning till Järvafältet med orörd natur.
Här finner du härliga strövområden för promenader, joggning och skidåkning. Närheten till sjön Norrviken ger möjlighet till bad på sommaren och skridskoåkning på vintern.

Energideklaration

Energiprestanda: 124 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till Comhem, "Digital TV Silver & Bredband 100"

Internet

Ansluten till Comhem, "Digital TV Silver & Bredband 100". Obligatorisk kostnad på 227 kr/mån

Månadsavgift

Avgift: 5 284 SEK / mån
tillkommer ca 1.175:- för hushållsel, uppvärmning & vatten. Obligatorisk tillägg tillkommer på 227 kr/mån för bredband.

Driftskostnad

1 175 SEK varav:
Uppvärmning: 440 SEK
VA: 175 SEK
Elektricitet: 560 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.70904 %
Andel av årsavgiften: 2.70962 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplats finns på fram- och baksidan.
Ny trädäckad uteplats på framsidan med sol från morgon till sen eftermiddag. Staket, grind och utanför köksfönstret är en markis uppsatt. På baksidan är det en stenlagd uteplats med eftermiddags- och kvällsssol och nylagt konstgräs, staket samt grind. Staket med syrenhäck och jasminhäck och spalje mot ena grannen.

Bilplats

Egen plats i carport och gott om gästparkeringar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter