Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Löjtnantsgränd 46, Barkarbystaden, Järfälla
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
126 kvm
Avgift
3 830 SEK / mån
Rum
5 rum

FRÄSCHT OCH VÄLPLANERAT BR-RADHUS!

Nu har du möjlighet och förvärva ett välplanerat radhus i nya Barkarbystaden. Lågenergihus med mycket låga driftskostnader. Genomgående fina ytskikt i detta hus. Här bor du i ett populärt och eftertraktat område tack vare närheten till service, kommunikationer och skolor. Tvåplansradhus med generösa sällskapsytor och tre rymliga sovrum, med möjlighet att bygga om till fyra. Stilrent kök i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Duschrum på varje plan med klinkergolv och golvvärme. Stor uteplats i soligt söderläge, och en mindre på framsidan och två förråd på vardera sida av huset. Huset har genomgående bra standard och ljusa interiörer. Parkeringsplats ingår i avgiften. Missa inte chansen. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN

HALL
Ljus och rymlig entré med förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda garderober med skjutbara dörrar. Klinkergolv med golvvärme och ljust målade väggar. Utanför entrén finns en uteplats. Stort förråd på framsidan.

KÖK
Stilrent kök med plats för större matbord vid fönster. Vita skåpluckor och ljust kaklat mellan arbetsbänk och överskåp. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, spisfläkt och kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från Electrolux. Parkettgolv och målade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster som ger bra ljusinsläpp från två håll. Parkettgolv och ljusa väggar. Trappa till övre plan med förråd under. Utgång till generös altan i söderläge. Härifrån når du det andra förrådet.

DUSCHRUM/TVÄTT
Stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med bra arbetsbänk, belysning och förvaring ovan. Vikbara duschväggar, tvättställ på kommod, wc-stol, belyst badrumsskåp och handdukstork. Infällda spotlights i taket. Klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Frånluftsvärmepump.

ÖVRE PLAN

HALL
Inre hall som binder samman samtliga rum i övre plan. Parkettgolv och målade väggar.

ALLRUM/SOVRUM
Mysigt allrum som idag används som tv-rum. Kan enkelt byggas om till ett sovrum vid behov. Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 1
Stort sovrum med parkettgolv och målade väggar. Förvaring i garderober längs en hel vägg.

SOVRUM 2
Trevligt sovrum med parkettgolv och målade väggar. Två garderober.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med parkettgolv och målade väggar. Två garderober.

DUSCHRUM
Stilfullt duschrum med duschhörna. Vikbara duschväggar, tvättställ på kommod, wc-stol, belyst badrumsskåp och handdukstork. Klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare med möjlighet till goda förvaringsmöjligheter. Elfa-system med hylla och klädstång. Parkettgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.15%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 126 kvm.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

D7

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: 2 plan

Föreningen

Föreningens namn: Brf Barkarby Äng
Organisationsnummer: 769626-1655
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D7
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 0

Parkering: En parkeringsplats finns till varje hus som ingår i avgiften.

TV och bredband: Öppen fiber via Stadsnät.

TV

Öppen fiber via Stadsnätet.

Internet

Öppen fiber via Stadsnätet.

Månadsavgift

Avgift: 3 830 SEK / mån
parkeringsplats, sophämtning ingår

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

900 SEK varav:
Uppvärmning: 700 SEK
VA: 200 SEK

Uppvärmning inkluderar hushållsström.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor uteplats på baksidan i söderläge.
Mindre uteplats på framsidan i norrläge.

Bilplats

En p-plats i länga ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Det finns 2 förråd, en på framsidan och en på baksidan.

Övrigt

Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Tunnelbanan beräknas komma 2024.

Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge med ett stenkast från strövområden och bara några minuters promenad från Barkarby Handelsplats.

I Barkarby Hage bor du precis invid IKEA och med Barkarby Handelsplats hela utbud. Förskolor och skolor finns i närområdet och Jakobsbergs Centrum når du med bil på några minuter. En busslinje planeras också till centrumet samt till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 16 minuter. Vid Jakobsbergs pendeltågsstation finns en stor infartsparkering. Arlanda och Bromma Airport finns bara 30 minuters bilresa bort.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis utanför bostadskvarteret. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola och årlig Hubertusjakt.

Till Viksjö Golfklubb tar det inte mer än tio minuter med bil från Barkarby hage. Här finns två fina banor, ett 18-håls och ett 9-håls, samt golfshop och restaurang med lunchservering.

På andra sidan E18 breder Mälaren ut sig ett par mil. Från Stäket i norr till Bolinder Strand och Kallhälls Friluftsbad.

Barkarby Handelsplats ligger bara ett par minuters promenad från Barkarby Hage. Här har IKEA. Idag finns de flesta stormarknadskedjor representerade här; bland annat inom möbler, inredning, trädgård, kläder, hemelektronik och byggvaror.

KOMMUNIKATIONER
Med pendel från Barkarby tar du dig till Stockholms City på ca 15 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna för att nämna några. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 mot Stockholm eller Enköping.

NÄRSERVICE
Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns bibliotek, konsumaffär, frisörer, bankomat m.m.

Veddesta Centrum ligger på promenadavstånd och där finner du bland annat Willys matvarubutik och ett flertal andra butiker och restauranger.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy