Visningar

sön 27 jan 13:00 - 13:30
Informationsmöte på Sollentunavägen 46
Pris
4 995 000 SEK
Adress
Fjätursvägen 15, Väsjön, Sollentuna
Typ
Bostadsrättsvilla
KVM
143 kvm
Avgift
4 844 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna på informationsmöte på Sollentunavägen 46 där vi går igenom Brf Ziva - väsjöns pärla. Projektet är beläget i idylliskt läge med sjöglimt mot Fjäturen. Inflyttning sker i Q4 2019 utan krav på viss försäljningsprocent - stabilt och tryggt för dig som köpare. Endast ett fåtal hus kvar.

Våra hus präglas invändigt av smakfullt eleganta och genomtänkta materialval.

Husen levereras med riktigt bra maskinell utrustning och materialval av hög kvalitet. Exklusiva golv med vattenburen värme i 2-plan, bänkskivor i kvartskomposit, stora fönsterpartier samt kök av högsta standard - allt för att kombinera lyx och bekvämlighet. Arkitekten har arbetat med många fönster för att skapa ljusa och socialt inbjudande ytor med rymd. Ett bra exempel är vindsplanet med hela 4 takfönster och 2 gavelfönster.

Bostäderna har mycket bra planlösning med 3-4 sovrum samt ett stort vindsrum som med fördel går att nyttja för olika ändamål. Entréplan har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns även ett stilrent del-kaklat duschrum med wc samt tvättstuga. Övre plan inrymmer 3 sovrum, 1 allrum och ett trevligt badrum. Husen har generös uteplats, egen trädgård och enskild parkering.

Brf Ziva är placerad bra i området och ligger lummigt och mysigt till bland mycket grönska och närhet till vatten. Härifrån tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18. Närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv.

Beskrivning

Vi startar i den välkomnande hallen som öppnar upp till entréplanet på klassiskt manér. Här känner man sig hemma från första stund. Golvet är belagt med 1-stavs ekparkett från Kährs i färgen "nouveau blonde? med både snickerier och dörrar i vitt. Väggarna är målade i en sandbeige färg som är genomgående i husets samtliga rum.

I hallen finns gott om yta för klädförvaring. Två garderober för ytterkläder samt ett praktiskt förråd med dörr under trappan som utgör en välbehövlig yta att förvara allt ni behöver men inte vill ska ta onödig plats.

Direkt innanför entrédörren finns wc- och dusch. Golvet som är utrustat med värme är belagt med klinker och väggarna är del-kaklade med 30x60 plattor i färgen "fjord sand". Inredningen består av glasdusch, spegel med belysning, kommod, handdukstork och wc. I taket finns infällda spotlights med dimmerfunktion. Smart planerade fönster gör det ljust och fräscht året om.

På baksidan av huset finns en groventré som leder in till tvättstugan. Perfekt efter joggingturen eller för er med barn eller djur som behöver borstas av efter en lekstund i skogen. Inredning och maskinell utrustning består av tvättställ, städskåp, tvättmaskin, torktumlare och värmepanna.

Köket är arkitektritat i U-format från Marbodal och är känd för sin skandinaviska känsla och sitt exklusiva uttryck. Det stora fönstret ger fin utsikt att njuta av under matlagningen. Här finns generöst med beredningsytor med både över- och underskåp. Bänkskivan är av 20mm kvartskomposit i färgen "beach clay". Infällda spotlights på undersidan av överskåpen ger ett behagligt ljus. Alla köksluckor har pushfunktion som gör ert köksliv smidigare

än någonsin tidigare. Inga onödiga handtag behövs, ni trycker enkelt på luckan som öppnar sig själv.

Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och köksfläkt. Här finns även en rymlig matplats för 6 personer som kommer fungera perfekt för framtida middagsbjudningar.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket med stora fönster och altandörrar längst hela väggen som ger fantastiskt ljusinsläpp. Här finns plats för soffa, fåtöljer, vardagsrumsbord och TV-bänk. En yta gjord för mysiga kvällar framför TVn.

Rummet har en direkt utgång till husets soliga altan som lämpar sig perfekt för söndagsfrukosten när vädret tillåter.

Trappan tar er upp till mellanplanet där ni finner ett allrum, tre sovrum i bra storlek och ytterligare ett badrum.

Det första och andra sovrummet är ca: 9 kvm vardera och separeras av mellanplanets badrum. Båda rummen har två garderober och plats för säng och skrivbord. Rummen lämpar sig perfekt för barn och ungdomar och blir en skön tillflyktsort för de yngre när de behöver egentid.

Det tredje sovrummet ?master bedroom? är ca 12 kvm och inrett med två garderober och ett linneskåp. Här finns gott om plats för en större säng och den franska balkongen adderar utöver en lyxig touch mängder av frisk luft och ljus.

Badrummet har klinkergolv med värme och del-kaklade väggar med 30x60 plattor i färgen "fjord sand".

Inredningen består av badkar, kommod, spegel med belysning, wc och handdukstork. Även här har taket infällda spotlights med dimmerfunktion för att skapa behagligt ljus.

Sista trappan tar er till det fantastiska övre planet. Ett utrymme om närmre 40 kvm som med fördel går att använda som vardagsrum, biorum, ateljé, kontor, lekrum, sovrum eller det er familj har behov

av. Arkitekten har på ett klokt sätt placerat ut 4 takfönster och 2 väggfönster så att rummet förblir vackert ljust året runt.

Dokument (pdf)

Planritningar Kostnadskalkyl BRF Ziva.pdf Stadgar Brf Ziva.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sollentuna kommun,

Storlek

Boarea 143 kvm. Areauppgift enligt kostnadskalkyl.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

16

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glas isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ziva
Organisationsnummer: 769633-1730
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 16
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 0
Bostadsrättsföreningen Ziva, 769633-1730, registrerades 2016-11-07 och är en äkta förening. Areal: 6 743 kvm.

Föreningens hemsida: https://www.brfziva.se/

Energideklaration

Status: Beställd

TV

Via SEOM (Sollentuna stadsnät)

Internet

Via SEOM (Sollentuna stadsnät)

Månadsavgift

Avgift: 4 844 SEK / mån
vatten, snöröjning, sophämtning

Driftskostnad

1 417 SEK varav:
Uppvärmning: 792 SEK
Försäkring: 75 SEK
Elektricitet: 550 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.21960 %

Uteplats

Trädäckad altan i soligt läge.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter