Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Svavelstigen 12, Falun
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
126 kvm
Avgift
6 250 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

BOSTADSRÄTTSVILLA I POPULÄRA GALGBERGET MED HÖRNTOMT!

BOSTADSRÄTTVILLA MED GENERÖS ALTAN OCH HÖRNTOMT!

Tänk dig att kunna bo i en bostadsrätt med dess komfortabla boendeform och samtidigt ha ett alldeles eget hus med en underbar altan och gräsmatta på tomten, nu har du den möjligheten! I attraktiva Galgberget finner ni denna charmiga bostadsrättsvilla med hela fyra stycken sovrum! Huset som uppfördes under 2007 har en öppen och social planlösning med ett rikligt ljusinsläpp, stilfulla ytskikt, ett eget garage med automatisk takskjutport och förråd.

Huset har en stor altan med trätrall på tomten som möjliggör långa och trevliga middagsstunder i solen. Altanen har även infälld LED-belysning, en skärmvägg med LED-belysning ut mot väg och är förberedd för pool eller spabad med räfflad, halkskyddad trall och rör för vatten och el dragna under trädäck. Huset värms upp genom fjärrvärme vilket är ett komfortabelt värmesystem som i princip sköter sig självt, på entréplan är det genomgående vattenburen golvvärme och på övervåningen är det vattenburna radiatorer, till huset är även stadsnät indraget.

Det barnvänliga området Galgberget är ett lugnt och trevligt område med närhet till Faluns centrum, Coop, Citygross, pizzeria, dagis och skola. Golfbana, slalombacke och ridhus ligger enbart en kort cykeltur bort.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer infortmation och för att boka en visning!

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun, Skattesats 34.96%.

Församling

Falu Kristine.

Storlek

Boarea 126 kvm.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

9 (kopia)

Våning / hiss

Våning 1 av 2.

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nedre Gruvriset 33:227
Organisationsnummer: 769615-3928
Lägenhetsnummer: 9 (kopia)
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Nedre Gruvriset 33:227 är bebyggd med 2 st bostadshus innehållande 4 lägenheter vardera samt 6 fristående hus. Det finns 8 p-platser med motorvärmare samt gästparkering.

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Internet genom stadsnät.

Månadsavgift

Avgift: 6 250 SEK / mån

Driftskostnad

2 533 SEK varav:

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.14300 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Tillägg:
Garage:
Isolerat och satt innerväggar och innertak.
Förvaringsvind nåbar via taklucka i innertaket med nedfällbar stege.
Självöppnande garageport.

Uteplats:
Stor uteplats, ca 80 kvm med trätrall (2015) med infälld LED-belysning.
Skärmvägg med LED-belysning ut mot väg.
Förberedd del för ovan-mark pool eller spabad (reglar med CC 30 cm samt räfflad, halkskyddad trall), ca 30 kvm.
Rör för vatten och el dragna under trädäcket för enkel åtkomst i trädgården från vattenutkastaren samt för utedusch i samband med pooldelen.
Förberett för skärmtak och inglasning med limträstolpar i plintar, beräknat för 32 kvm inglasning med tak (finns ritningar för sökande av bygglov).


Tomt:
Fyllt ut för att plana ut tomten.
Ny gräsmatta utrullad.
Flera uppbyggda planteringar.
Insynsskyddande måbärshäck runt hela tomten.

Uteplats

Stor och trevlig altan

Bilplats

Eget garage på 18,6 kvm.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy