Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 475 000 SEK / Pris från
Adress
Bråtagatan 81, TROSA
Typ
Bostadsrättsvilla
KVM
135 kvm
Avgift
4 890 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Endast ett fåtal hus kvar!

Endast ett fåtal hus kvar! Nybyggda fristående bostadsrättsvillor om 135 kvm med inflytt redan våren 2020. Generösa tomter i mer privata lägen än tidigare etapper. Samtliga bostäder säljs till fasta priser.
Bostaden välkomnar dig genom rymlig hall med vita väggar och klinker, med plats för klädavhängning och garderob, eller varför inte ta ingången genom groventrén en blöt dag, som leder dig rakt in i den separata tvättstugan, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask, perfekt för barnfamiljen!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrent kök i antracitgrått med stor köksö om hela 3.20 meter, samt stora fönsterpartier som skänker härligt ljus. Köksön har en modern bänkskiva från Franke i rostfritt. Köket är utrustat med hel helintegrerad kyl och frys, tystgående diskmaskin, ugn, induktionshäll, samtliga från SMEG samt kolfilterfläkt.
Här finner man även hela tre utgångar till den stora privata lättskötta tomten där det läggs gräsmatta och sätts häckar. Möjlighet att bygga till altan.
Ovanvåningen blir det privata planet och här finns ett Master bedroom och ytterligare två sovrum, samtliga med fransk balkong. Våningen disponerar även ett härligt allrum med stora fönsterpartier samt helkaklat badrum med badkar.

Både entréplan och ovanvåning har vattenburen golvvärme, vilket möjliggör de stora fönsterpartierna och gör att man slipper element. Fönster från danska Velfac, isolerade innerväggar och isolerade innerdörrar vilket gör under för ljudnivån när man bor i bostaden, plankgolv från Rappgo, detaljer som tillsammans skapar en trivsam, stilren bostad och till ett fantastiskt pris.
Bostäderna säljs som bostadsrätter och ingår i Brf Klinta allé 4, som består av 21 st bostadsrättsvillor och 5 Studio Villas. Samtliga säljs på ritning då bostäderna just nu är under byggnation. Det går bra att åka till området och kika själv utanför byggstängsel för att se vart husen byggs.

I området har det nyligen öppnats en privat förskola där köpare av etapp 4 har förtur för sina barn i den mån det går! Hur smidigt är inte det att ha 200 meter till förskolan?!
För mer information och för lediga objekt, se vår hemsida www.panghus.se eller kontakta Cecilia Bergqvist på Panghus, 0735-149 009 eller mail cecilia@panghus.se

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun.

Storlek

Boarea 135 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: 2 plan

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klinta Allé 4
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 890 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.87500 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy