Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 575 000 SEK / Pris från
Adress
Bråtagatan 58, Bråta, Trosa
Typ
Bostadsrättsvilla
KVM
135 kvm
Avgift
4 890 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Byggstartad nyproduktion till fasta priser! Inflytt Q1-Q2 2020.

Nytt boende redan till våren?! Byggstartad nyproduktion där redan 50 % är sålt! Inflytt redan Q1-Q2 2020. De fristående bostadsrättshusen om 135 kvm har generösa tomter och säljs till fasta priser.
I Panghus sista etapp i området Bråta ligger stort fokus på de generösa tomterna som är både större och mer privata i de allra flesta lägen än i tidigare etapper.

Bostaden välkomnar dig genom rymlig hall med vita väggar och klinker, med plats för klädavhängning och garderob, eller varför inte ta ingången genom groventrén en blöt dag, som leder dig rakt in i den separata tvättstugan, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask, perfekt för barnfamiljen!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stilrent kök i antracitgrått med stor köksö om hela 3.25 meter, samt stora fönsterpartier som skänker härligt ljus. Köksön har en modern bänkskiva från Franke i rostfritt. Köket är utrustat med hel helintegrerad kyl och frys, tystgående diskmaskin, ugn, induktionshäll, samtliga från SMEG samt kolfilterfläkt.
Här finner man även utgången till den stora privata lättskötta tomten där det läggs gräsmatta och sätts häckar. Möjlighet att bygga till altan.

Ovanvåningen blir det privata planet och här finns ett Master bedroom med fransk balkong, samt två mindre sovrum passande som barnrum eller kontor, även de med fransk balkong. Våningen disponerar även ett härligt allrum med stora fönsterpartier med fransk balkong samt helkaklat badrum med badkar.

Både entréplan och ovanvåning har vattenburen golvvärme, vilket möjliggör de stora fönsterpartierna och gör att man slipper element. Fönster från danska Velfac, isolerade innerväggar och isolerade innerdörrar vilket gör under för ljudnivån när man bor i bostaden, plankgolv från Rappgo, detaljer som tillsammans skapar en trivsam, stilren bostad och till ett fantastiskt pris. Det som är standard i denna bostad är ofta dyra tillval hos andra husleverantörer, om det ens finns som tillval!

Bostäderna säljs som bostadsrätter och ingår i Brf Klinta allé 4, som består av 21 st bostadsrättsvillor och 5 Studio Villas. Samtliga säljs på ritning då bostäderna just nu är under byggnation. Det går bra att åka till området och kika själv utanför byggstängsel för att se vart husen byggs.
I området har det nyligen öppnats en privat förskola där köpare av etapp 4 har förtur för sina barn i den mån det går! Hur smidigt är inte det att ha 200 meter till förskolan?!

För mer information och för lediga objekt, se vår hemsida www.panghus.se eller kontakta Försäljningschef Cecilia Bergqvist på Panghus, cecilia@panghus.se eller tel 0735-149 009.

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 135 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: 2 plan

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klinta Allé 4
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 890 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.87500 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy