Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 250 000 SEK
Adress
Trehörningsvägen 3A, Hörningsnäs, Huddinge
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
85 kvm
Avgift
3 625 SEK / mån
Rum
3 rum

Fantastiskt br-parhus med låg avgift i centrumnära kvarter

I prisbelönt och nybyggt kvarter finner vi detta högklassiga br-parhus som nu är till salu.

Genomgående välplanerat med fina materialval, 2 bra sovrum, 2 helkaklade badrum, stilrent och fint kök samt 3 olika uteplatser för solens alla timmar.

2 tillhörande p-platser, mycket goda förvaringsutrymmen samt en förening med god ekonomi. Beläget nära såväl Huddinge centrum som till natur och sjön Trehörningen.

Ett hem att trivas i och som bör ses.

Hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

--- Välkomnande hall med klinkergolv, plats för klädhängare samt öppen planlösning in mot kök och vardagsrum.

--- Ljust och fint vardagsrum med parkettgolv, plats för soffgrupp samt vidare anslutning ut mot härlig terrass.

--- Stilrent och fint kök med parkettgolv, fönster ovan arbetsytor, matplats för ca 4-6 personer samt vitvaror i form av inbyggd micro med varmuftsugn (-15), inbyggd varmluftsugn (-12), fläkt (-12), induktionshäll (-15), diskmaskin (-12), samt kyl och frys (-15).

--- Helkaklat och fräscht badrum med klinker och golvvärme, spotlights, toalett, badrumsskåp samt duschhörna.

ÖVRE PLAN:

--- Hall med snyggt vitlaserat trägolv samt vidare anslutning in mot samtliga rum på övre plan.

--- Mysigt sovrum med vitlaserat trägolv, plats för större säng samt 2 tillhörande garderober.

--- Helkaklat och fint badrum med klinkers och underliggande golvvärme, spotlights i taket, toalett, tvättställ, badkar samt tvättdel med tvättmaskin (-12) och torktumlare (-12).

--- Underbart sovrum med vitlaserat trägolv, plats för större säng, fönster åt två olika väderstreck, inbyggd garderob samt vidare anslutning till balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol.

Övrigt

Trehörningsvägen 3A är beläget i ett mycket populärt och lugnt kvarter med närhet till såväl Huddinge centrum och naturen som till sjön Trehörningen och dess vackra promenadstråk.

För barnfamiljer finns flertalet skolor i närheten som bland annat Ängsnässkolan och Hörningsnässkolan. För de mindre barnen finns även flertalet förskolor i närheten.

Inom ca 15 minuters promenadavstånd så finner man Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter).

I Huddinge Centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge Centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum.

Med bil tar det ca 15 minuter till Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera. Ungefär 4 300 personer arbetar idag i Kungens kurva.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens Kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 85 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2A (00021)

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2012

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, vattenburen golvärme entréplan

Föreningen

Föreningens namn: Ängsnäs Park
Lägenhetsnummer: 2A (00021)
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Fiber. Basutbud via Telia ingår i månadsavgiften.

Internet

Fiber. Säljarna använder sig idag av Telia bredband (100/100) för 399:-/månad.

Månadsavgift

Avgift: 3 625 SEK / mån

Driftskostnad

2 288 SEK varav:
Uppvärmning: 850 SEK
Renhållning: 188 SEK
Elektricitet: 1 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.00000 %

Uteplats

Det finns fantastiska möjligheter att följa solens alla timmar på Trehörningsvägen 3A. På baksidan finner vi en terrass med tidig morgon- eller kvällssol, även den ovanliggande balkongen har underbar kvällssol. På framsidan finns en stor trädäckad uteplats med sol hela dagen och gott om plats för sittgrupp.

Bilplats

2 p-platser i direkt anslutning till huset.

Övriga utrymmen

Stort källarförråd om ca 40 kvm. Dessutom finns ytterligare förvaringsmöjligheter uppe på vinden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy