Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vistabergs Allé 10, Vistaberg, Huddinge
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
129 kvm
Avgift
5 617 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Utmärkt boende i barnvänligt område

Välkommen till detta synnerligen välplanerade gavelradhus med fönster i tre väderstreck. Beläget i lugna och barnvänliga Vistaberg. Här möts ni av en utmärkt planlösning fördelat på två plan. Sociala ytor med kök och vardagsrum samt ett gästrum på entréplan. Övre plan erbjuder 3 rymliga rum. Båda planen erbjuder badrum. Från köket och vardagsrummet nås en mycket trevlig terrass med markis samt en plan gräsyta beläget i sydväst. Vistaberg erbjuder rikligt av grönområden, flera förskolor och skolor, lekparker samt en mycket god grannsämja.

Är denna bostad intressant för er så fyll i intresseanmälan, så kontaktar jag er när det blir skarpt läge.

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Hall
Välkomnande hall med mycket goda avhängningsytor.

Badrum
Rymligt och stilrent badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, tvättho, handfat med kommod, handdukstork samt förvaring.

Gästrum/Sovrum
Utmärkt gästrum, arbetsrum eller sovrum i bra storlek. Plats för soffa, säng eller skrivbord.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel, förvaringsmöbler samt matplats för många. Från vardagsrummet nås uteplatsen och tomten via glasdörrar. Unikt för detta hus, i jämförelse med övriga hus i längan, är att det ligger med gavelläge vilket ger fler fönster på kortsidan och en större tomt.

Kök
Stilrent kök från Marbodal i anslutning till vardagsrummet. Mycket goda arbets- och avställningsytor. Rikligt med förvaring i skåp samt i stort förvaringsutrymme under trappen. Utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikro, spishäll samt fläkt. Även från köket nås den mysiga terrassen på baksidan som även erbjuder plan gräsyta.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1
Utmärkt sovrum med plats för allt man kan önska; säng, skrivbord, förvaringsmöbler. Utrustat med garderobsvägg med fyra garderober. Ljusinsläpp från stort fönster som vetter in mot den lugna och trevliga föreningen.

Sovrum 2
Även detta sovrum fungerar utmärkt barnrum med plats för säng, skrivbord, förvaringsmöbler och lekyta. Utrustat med två garderober. Ljusinsläpp från stort fönster som vetter in mot den lugna och trevliga föreningen.

Allrum/Möjligt sovrum
Stort rum som kan nyttjas som allrum/lekrum. Här kan enkelt sättas upp en vägg och på så vis skapa ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter.

Badrum
Ett minst sagt väl tilltaget badrum. Helkaklat och stilrent med badkar, handfat med stor kommod och wc. Stort fönster som ger badrummet ett naturligt ljus och goda vädringsmöjligheter.

Ett utmärkt boende för er som ställer höga krav på planlösningen, solläget och området.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisningen 2016.pdf Energideklaration Planritning övre plan Planritning entréplan

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.9%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 129 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

Ag214

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: Radhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Eldtornet
Lägenhetsnummer: Ag214
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningens byggnader uppfördes 2007-2008 och består av 27 br-radhus. Inga avgiftshöjningar är planerade.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Månadsavgift

Avgift: 5 617 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Vatten

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Bilplats

Parkeringsplats med eluttag för motorvärmare ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Rymligt förråd finns på baksidan av huset i anslutning till tomten.

Övrigt

VISTABERG
Välkommen till lugna och barnvänliga Vistaberg. Ett område som passar utmärkt för barnfamiljer med flera förskolor, skolor och lekplatser i området. Nära till grönområden och sjön Gömmaren som erbjuder flera badplatser. Även nära till Källbrinks Idrottsplats med löpspår, utegym och flera fotbolls- och tennisplaner. Även ridskola finns i området. Endast 10min bort hittar ni Flottsbro som sommartid erbjuder utmärkt badplats med många aktiviteter så som kanotuthyrning, mountainbike, möjlighet att hyra bastuflotte samt ett trevligt värdshus. Vintertid erbjuder Flottsbro skidåkning i flera pister samt längdspår.

Kommunikationer:
Buss 714 som tar er till Huddinge Centrum på 5-10 min. Att promenera till Huddinge Centrum tar 15-20 min och där finns pendeltåg samt flera busslinjer.

Förskolor och skolor:
I området finns flera förskolor nybyggda Utsiktens förskola ligger några minuters promenad bort. I övrigt finns följande förskolor: Talldalen, Vistabergs förskola, Glömsta, , Fullersta, Rosenhill och Vista förskola. Skolor i närområdet: Skapaskolan, Vistaskolan, Glömstaskolan, Stenmoskolan, Källbrinksskolan, Lindskolan och Rosenhillsskolan.

Närområde

Kommunikation: Buss 714 till Huddinge C och Flottsbro. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Huddinge.
Närservice: Ica Maxi i Flemingsberg. Coop och Hemköp i Huddinge C som även erbjuder Apotek, Vårdcentraler, Systembolag, shopping och restauranger m.m.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy