Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Skyttevägen 15 D, Saltsjöbaden/Solsidan, Saltsjöbaden
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
155 kvm
Avgift
5 835 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Town-house med New York touch. En top-notch våning som erbjuder allt extra

Town-house känsla med egen entré och två välplanerade plan med genomgående exklusiva materialval. Generös sällskapsdel med dubbel takhöjd. Fullutrustat exklusivt Poggenpohl kök med vitvaror från Gagganaue. 4 sovrum, 2 sällskapsrum, 2 badrum, förråd, balkong och trädgård med sol från morgon till kväll. Parkeringsplats med el-stolpe. Nyproducerat hus med lugnt och centralt läge i Solsidan. Kort promenadavstånd till strand- och klippbad, tåg in till stan och skolor/idrottsanläggningar. Gym, barbershop och sushi-restaurang i samma fastighet.

Beskrivning

Välkommen in till detta magiska hem med synnerligen påkostade och smakfulla materialval! Ett town-houseboende där den egna entrén nås via privat södervänd trädgård omgärdad av tuijor.

Entrévåning:
HALL
Inbjudande hall med platsbyggda garderober öppnar upp mot entréplanets sällskapsdel.

KÖK
Lyxigt Poggenpohl kök med köksö och barbordsdel med sittplatser. Fullutrustat med exklusiva Gaggenau-vitvaror; mikro, ugn de Lux med ångfunktion, induktionsspishäll och separat Teppan Yaki-häll (grillhäll), integrerad diskmaskin, fläkt, hel kyl och frys, vin- och champagnekyl (2 enheter). Vackra arbetsytor i mineralkomposit. Justerbar ljushimmel i taket.

SÄLLSKAPSDEL MED 6 METER I TAK
Sällskapsrum med dubbel takhöjd och öppet upp mot övre planet. Matsalsdel vid generösa fönsterpartier och utgång till uteplats och trädgård. Tv-fondvägg, pelare och bjälkfront samt barbordsskiva från Poggenpohl.

Handlagt beständig italienskt stengolv i hela sällskapsdelen nere och uppe.

SOVRUM 1
Rogivande och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Heltäckningsmatta.

BADRUM 1
Sobert badrum med inredning från Gessi. Dubbelhandfat (2 kranar!) i Corian på kommod, infälld spegel, wc, handdukstork och dusch bakom glasade dörrar. Italienskt kakel och klinkergolv med golvvärme.

WALK-IN-CLOSET
I anslutning till badrum och Sovrum 1 finns stor klädkammare med platsbyggd förvaring och belysning.

SPIRALTRAPPA
Vacker italiensk spiraltrappa med karbonstål i stegen och kromade räcken.

Övervåning:
SÄLLSKAPSRUM 2
Från trappan nås centralt placerat sällskapsrum som passar utmärkt som tv-rum, bibliotek alternativt barn-hängrum. Härifrån nås samtliga övriga rum på övervåningen. Handlagd italienskt stengolv. Kromat räcke med glasade fronter mot öppningen ner till entréplanet.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, glasad vägg mot öppningen ner till entréplanet. Vägglameller finns. Heltäckningsmatta.

SOVRUM 3
Hörnsovrum även det med plats för dubbelsäng. Fönster åt två håll och glasad vägg mot öppningen ner till entréplanet. Vägglameller finns. Heltäckningsmatta.

SOVRUM 4 / BALKONG
Sovrum i vinkel med plats för enkelsäng och arbetshörna i vinkeln. Heltäckningsmatta. Flera fönster och utgång till balkong med hög fin vy och sol från morgon till kväll.

BADRUM 2 / TVÄTTSTUGA
Sobert badrum med inredning från Gessi; inbyggt badkar med jacuzzifunktion, infälld spegel, handdukstork, wc och trippelhandfat (3 kranar!) i Corian på kommod. Italienskt kakel och klinkergolv med golvvärme. Intilliggande tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, platsbyggda skåp och arbetsytor.

TRÄDGÅRD
Underbar trädgård med sol från morgon till kväll, en skön oas för lata dagar eller till vardags och fest där många får plats att umgås. Trädäckad uteplats med plats för stort bord och stolar närmast fasaden övergående till frodig gräsmatta fint inramad av buskar och tuija samt stensättning vid entrén. Markis över uteplatsen. Brevlåda vid trädgårdsentrén.

Mörkläggande persienner till alla fönster. Larm med automatfunktion. 2 förråd hör till lägenheten som nås utifrån via dörr runt hörnet.

Sammantaget ett boende för den kräsne med höga krav på kvalitet och komfort!

Dokument (pdf)

Planritningar stadgarsolterr Årsredovisning 2018.pdf Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.63%.

Församling

Saltsjöbaden.

Storlek

Boarea 155 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

01

Våning / hiss

Etage
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: 1954 är byggåret, totalrenoverades 2014
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: Solterrassen
Organisationsnummer: 769622-5528
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 01
Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 3

Brf Solterrassen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 21 lägenheter.
Det finns även 3 hyresrättslokaler, frisörsalong, restaurang och ett gym.

Föreningen har ett förmånligt elavtal så föreningen fakturerar ut den faktiska kostnaden efter avläsning på mätare per lägenhet.

Föreningens hemsida för mer information: www.brfsolterrassen.com

Parkering: Föreningen har egna parkeringsplatser med el-stolpe som hyrs ut till de boende. Varje bostad har tillgång till att hyra en parkeringsplats som kostar 320 kronor per månad.

TV och bredband: Kabel-tv och bredband ingår i avgiften och levereras av Telia fiber.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har gemensam tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum.
Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Föreningen har även ett gemensamt förråd med verktyg och utrustning som alla medlemmar får nyttja.

Föreningens renoveringar

2014 totalrenoverades hela byggnaden samt en tillbyggnad.

Just nu pågår garantiarbeten i husen.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 50 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2018-10-09

Månadsavgift

Avgift: 5 835 SEK / mån
I avgiften ingår vatten och värme. Tillkommer obligatorisk avgift om 244 kr/mån för bredband och obligatorisk avgift om 484 kr/mån för hushållsel.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
I avgiften ingår vatten och värme. Tillkommer obligatorisk avgift om 244 kr/mån för bredband och obligatorisk avgift om 484 kr/mån för hushållsel.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.07174 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplats 1: Trädgård, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge sydväst.

Övrigt

Lugnt och centralt i Solsidan med kort promenadavstånd till strand- och klippbad samt tågstation Solsidan med tåg och buss in till stan. Tåget går även via Saltsjöbadens centrum som har flertalet affärer och service. I närheten finns även flera förskolor, naturreservat, strandbad, slalombacke och restauranger.

I samma fastighet finns Puls & Träning gym, Sushi restaurang och Barbershop.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy