Länk kopierad!
Besiktigad & försäkrad

Visningar

sön 16 jun 13:00 - 13:45
Öppen visning, välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 495 000 SEK / bud
Adress
Videvägen 55, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
139 kvm
Tomt
1 233 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Enplanshus i Tyresö Strand

Utsökt enplanshus i populärt område!

Önskar ni ett problemfritt boende i ett tryggt och barnvänligt område där alla vardagens praktiska delar finns på plats?
Känn er i så fall varmt välkommen till eftertraktade Tyresö Strand och Videvägen. Här erhåller ni ett utsökt enplanshus byggt år 2006 där alla de önskemål som familjen eller paret söker finns på plats.

|Fyra sovrum | Uppvärmt och isolerat dubbelgarage om 35 kvm + förrådsbyggnad om 11 kvm | Öppen och social planlösning | Påkostad trädgård med spabad, glasat uterum samt stor altan och stenlagda delar i sydväst | Utmärkt läge i Strand med kommunikationer, förskolor, skolor samt närbutik och vårdcentral på kort avstånd |

I huset möts man direkt av den slående takhöjden i nock som finns i de sociala delarna med vardagsrum och ett fullutrustat kök i öppen planlösning.
Tack vare sin rymd och planering finns enorma möjligheter för den sociala familjen att umgås och skapa minnen tillsammans. De stora fönsterpartierna emot baksidan skänker inte bara en vacker utsikt utan även läckra ljusflöden i hela huset.

Under årets varma månader öppnar ni upp till baksidan som skänker huset en extra dimension.
Här erhålls en ogenerad oas emot skogsparti där ni kan njuta av ett vackert uterum, enorm trädäckad altan eller varför inte ta ett dopp i spabadet?
Allt detta i ett suveränt solläge under hela dagen med skogens fågelkvitter som den enda musik ni behöver.
Tomten erbjuder goda ytor för spring och lek såväl som fruktträd med äpple och körsbär. Rymd finns för att bygga Attefallshus om man önskar, se tomtkarta.

Huset innehar hela fyra sovrum där tre av dessa är praktiskt belägna i den bortre delen av huset medan ett av sovrummen återfinns i anslutning till köket. I övrigt finns i huset en fullgod tvättstuga med groventré samt två badrum i modern och stilren ton där ena innehar badkar.

På husets framsida finns en läcker stenbeläggning där ett uppvärmt och helkaklat dubbelgarage om hela 35 kvm finns att tillgå. Här finns enorma möjligheter för antingen den bilintresserade eller varför inte ett hemmakontor? På stenlagd uppfart finns plats för tre övriga fordon.

Bakom garaget finns ett förråd om 11 kvm som rymmer enorma mängder förvaring samt trädgårdsredskap.

Närområdet erbjuder det bästa av två världar med upplysta motionsslingor, tennisbanor, utegym, stall samt Erstaviks naturreservat på kort avstånd.
I närheten finner ni även flertalet insjöbad, havsbad samt populära utflyktsmål som Alby friluftsområde, Tyresö Slottspark samt Tyresta Naturreservat.

Detta utan att försumma vardagens praktiska inslag med matbutik, vårdcentral samt flertalet populära förskolor som Strandpärlan, Rotviks förskola och Cassiopeja i närheten. Låg och mellanstadieskolor som Strandskolan, Tyresö Skola och Fårdala finns även det belägna på korta och trygga cykelavstånd.
Närmaste busshållplats (Strandallén) med direktbussar till Sthlm C samt Gullmarsplan avgår med tät tidtabell ett stenkast bort.

På det hela ett fantastiskt boende där alla pusselbitar sitter på plats, missa inte chansen.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

ENTRÉ:
Trivsam och välkomnande med extra rymd tack vare det genomgående ryggåstaket. Plats för avhängning av ytterkläder samt en rymlig klädkammare i anslutning till entrén med gott om utrymme för förvaring.

BADRUM 1:
Trevligt badrum med kaklade väggar och klinkergolv.
Golvvärme, WC, dusch med glasväggar samt spegel med infällda spotlights.

SOVRUM 1:
I anslutning till entrén med god rymd och ljusa nyanser i ytskikt.

VARDAGSRUM/KÖK
Ett fantastiskt vardagsrum med högt i tak och mycket rymd i öppen planlösning emot kök.
Generösa fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp till hela denna delen och utsikten över baksidan skapar en extra dimension för rummet. Dubbla glasdörrar leder ut till terrassen som löper längs med huset och avslutas med ett härligt spabad. En plats i bästa solläge emot skogsparti där även glasat uterum om 20 kvm med infravärme finns. Allt för att skapa bästa sociala möjligheter.

KÖK:
Stort och härligt familjekök med en magnifik köksö som inbjuder till både matlagning och umgänge med middagsgästerna. Kvalitativt från Marbodal med snickerier i ek samt arbetsytor i svart. Gott om förvaring och arbetsytor finns att tillgå som tillsammans med interiören skapar ett kök av bästa klass.
Utrustning: Kyl och frys i fullhöjd, spisfläkt, induktionshäll, diskmaskin, integrerad ugn och micro samt två diskhoar.
Från köket når man utgång till uterummet.

TVÄTTRUM:
Klädvårdsavdelning med praktisk groventré. Målade väggar och klinker. Tvättställ med vatten, torktumlare och tvättmaskin i pelare samt förvaringsmöjligheter.

PRIVAT DEL MED TRE SOVRUM:
Beläget i andra delen av huset finner vi tre sovrum varav master bedroom har utgång till terrassen.
I den privata delen finns även det större BADRUMMET som förutom sobra färger i kakel och klinker innehar kommod med förvaring, wc, handdukstork samt dusch och badkar. Frostat fönster ger ett naturligt ljusinsläpp.

GARAGE:
Uppvärmt och helkaklat garage med rymd för två fordon om 35 kvm.
FÖRRÅD:
Delvis isolerat om 11 kvm med goda förvaringsmöjligheter.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktning.pdf Energideklaration.pdf Tomtkarta.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Grinden 8, Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 139 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 233 m² (friköpt).
Storlek: 1 233 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2006
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE 360 vattenburen golvvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 94 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2011-08-02

TV

Fiber

Internet

Fiber

Övriga byggnader

Uppvärmt dubbelgarage om 35 kvm
Stort förråd om 11 kvm.

Uteplats

Flertalet utsökta uteplatser.
Baksidan finns både stenlagda delar såväl som en stor trädäckad altan i bästa sydväst-läge.

Bilplats

Bilplats 1: Stenlagd uppfart med plats för 3 bilar.
Bilplats 2: Helkaklat garage om 35 kvm, isolerat samt uppvärmt.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

39 329 SEK varav:
Uppvärmning: 29 823 SEK
VA: 5 654 SEK
Renhållning: 3 852 SEK
Posten uppvärmning inkluderar elkostnader.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 686 000 SEK (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 982 000 SEK.
Markvärde: 1 704 000 SEK.
Värdeår: 2006

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Tyresö Grinden GA:4
Planbestämmelser: Fastighetsplan (1993-12-16) Detaljplan (1993-12-16)

Pantbrev

5 st om totalt 5 650 000 SEK

Renoveringar

Rengöring och injustering av ventilation 2014
Skärmtak på altan 2014
Ytskikt sovrum 2014
Ny garageport (eldriven) 2015
Målning av kök & vardagsrum 2015
Glasdörrar till altan 2016
Ommålning fasad 2016
Stenläggning odlingslott 2018

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy