Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bryggvägen 9B, Tyresö strand, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
202 kvm
Tomt
1 675 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Underbart New England hus vid Erstaviken

Välkommen till Bryggvägen 9B en mycket representativ och exklusiv villa med ett utmärkt läge i direkt närhet och med fin havsutsikt över Erstaviken.

Ett underbart familjeboende i en mycket smakfull villa i New England stil, naturligtvis med en tillhörande porch-veranda med sjöutsikt där ni gärna sitter och ser vattnet glittra i Erstaviken mot Saltsjöbaden.
Villan erbjuder en tilltalande planlösning i båda våningsplanen och har en underbar baksida med fin terrass i bästa solläge med pool och loung-del. Hela den här fina delen blir en förlängning av husets sociala del. Strax nedanför huset finns en fin badstrand samt en marina, brygga , bastu med möjlighet till båtplats.
Ett sjönära drömboende helt enkelt endast 25 minuter från storstadens puls i Stockholms city.
Verkligen ett hem att längta hem till!
Huset bjuder på en härlig känsla redan vid entrén och den förstärks ju mer du ser ser och upplever av den här fina villa med hela 2.60 i takhöjd. Vid infarten finner du en nybyggd carport samt ett förråd och ytterligare parkeringsplats.
Välkomnande entrévåning med en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder samt ett förråd/klädkammare. Ett underbart kök och vardagsrum i en öppen trivsam miljö med stora fina fönsterpartier och utgång till husets veranda/porch med tak där familjen gärna avnjuter en middag. En underbar uteplats. I mitten av den här avdelningen finns en braskamin som sprider både värme och höjer mysfaktorn på hela det här planet.
Det exklusiva köket från Vedum har allt som ett modernt kök har att erbjuda, en fröjd för dig som gillar att laga mat med härliga ytor och förvaringsmöjligheter. I mitten en köksö och därtill en trevlig matplast för familj och vänner.
På det här planet finns dessutom ett stort sovrum samt ett fint duschrum med New York känsla och ett klädvårdsrum med groventré.
På övervåningen finner du familjens privata del med ett fint allrum med tv hörna för barnen. Ett rymligt master bedroom med egen walk in closet med fönster som även skulle kunna fungera som en lite barnkammare eller kontor. I övrigt finns här 3 riktigt bra sovrum samt ett elegant badrum i kakel och klinker.
hela villan ger genomgående ett mycket stilfullt intryck.
Det här är ett hus lite utöver det vanliga.

Området är vackert beläget vid Erstaviken med närhet Tyresö Slott och dess vackra park som är mycket uppskattad av de kringboende. Här njuter man av promenader i vacker kulturhistorisk miljö med möjlighet för picknick i slottsparken. Midsommarfirandet i parken är ett populärt inslag och hit vallfärdar folk från hela Stockholm för att ta del av festligheterna.
Inte långt heller till Alby friluftsområde med allt vad det har att erbjuda samt även stall och golfbana.

I närheten finns flertalet förskolor och skolor samt goda kommunikationer med direktbussar till både Gullmarsplan och Stockholm C , detta gör att är Tyresö Strand ett populärt område att flytta till. Närhet till den vackra skärgården och naturen får man på köpet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy