Länk kopierad!

Visningar

tis 15 okt 17:30 - 18:00
Visning. Hjärtligt välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 950 000 SEK
Adress
Västerstigen 4, Stuvsta, Huddinge
Typ
Friliggande villa
KVM
128 kvm, biarea 77 kvm
Tomt
1 220 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Rymlig och centralt belägen familjevilla på lugna gatan

Med centralt läge finner vi denna trivsamma familjevilla som nu är till salu. Huset ligger på lugn återvändsgata och ger en genomgående rymlig och välplanerad känsla som även kan anpassas efter behov. Vi finner bland annat ett trevligt kök, stort vardagsrum med öppen spis och fantastiskt ljusinsläpp, helkaklat och stilrent badrum, extra dusch, toalett och bastu på nedre plan, 4 sovrum med möjlighet till fler, extra allrum samt garage. Plan trädgårdstomt och en fantastisk trädäckad uteplats för trevligt umgänge.

Beläget såväl nära centrum, kommunikationer, skola, förskola, sjö samt hockeyhall.

Ett hem att trivas i som bör ses.

Hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

--- Välkomnande hall med klinkergolv, plats för klädhängare och vidare anslutning in mot kök och vardagsrum.

--- Separat WC med mosaikbeklätt golv, toalett samt tvättställ.

--- Underbart vardagsrum med vackert trägolv, öppen spis som central punkt samt stora fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Anslutning till den härliga uteplatsen på baksidan samt plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Även öppen planlösning in mot köket.

--- Köksdelen har laminatgolv, kakel ovan arbetsytorna, goda förvaringsmöjligheter samt vitvaror i form av spishäll/ugn (-14), fläkt, kyl (-14), frys (-14), diskmaskin (-14) samt micro (-18).

2 bra sovrum med 1 respektive 5 tillhörande garderober.

ÖVRE PLAN:

--- Allrum med trägolv och anslutning till samtliga rum på övre plan. Här finns även 4 tillhörande garderober samt mindre förråd.

--- 2 stora och fina sovrum med gott om plats för såväl säng som annan möblering. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter i form av kattvindarna. Bland annat har man valt att inreda en del av kattvinden till ett sovalkov.

--- Helkaklat och fint badrum (-07) med klinker och vattenburen golvvärme, toalett, tvättställ samt duschhörna.

NEDRE PLAN:

--- Stort allrum med möjlighet att nyttja som sällskapsrum, tonårsrum alternativ del av framtida uthyrningsdel?

--- Mat-/vinkällare.

--- Pannrum.

--- Hobby-/verkstadsrum.

--- Tvättstuga med tvättmaskin (-15), tvättho samt goda ytor för torkning av tvätt.

--- Helkaklad duschhörna som ligger i direkt anslutning till bastu.

Övrigt

Västerstigen 4 är centralt beläget med kort promenadavstånd till Björkängshallen, Trehörningen samt Stuvsta centrum. I centrum finner vi pendeltåget som avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter) samt flertalet bussar som går mot såväl IKEA och Kungens kurva som till Huddinge centrum (endast ca 200 meter från huset). Buss går även till Högdalen med tunnelbanans gröna linje.

Stuvsta centrum är ett mindre, mysigt centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, videobutik, zoo, konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker och florist. Den mysiga sjön Långsjön ligger inom promenadavstånd från Stuvsta och har omtyckta promenadstråk.

Inom kortare promenadavstånd finns Skeppsmyreparken. En mycket vacker park för såväl yngre som äldre med spännande lekställningar, basketplan, fotbollsplan och sittplatser där man kan fika med sina nära och kära.

Åt andra hållet finns Björkängshallen samt sjön Trehörningen med vackra promenadstråk.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Huddinge erbjuder skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Det finns sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration - Västerstigen 4 Besiktningsprotokoll - Västerstigen 4

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Daggkåpan 20, Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 128 kvm, biarea 77 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Underbar trädgårdstomt om 1 220 m² (friköpt). Här blandas plana gräsytor med äppelträd, plommonträd, vinbärsbuske, doftjasmin, äkta fläder, rabarber samt diverse andra växter och blomster.
Storlek: 1 220 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1961
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong/Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Tegelpannor (-17)
Fönster: 2+3-glas (några utbytta -18)
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme från-06, renov. -11. Kapacitet för pool.

Internet

Comhem villafiber installerat 2019 med bindningstid till 2021 med hastighet 250/100.

Uteplats

Underbar altan om ca 40 kvm i sydostläge. Dessutom finns en fin och mysig pergola i trädgården med kvällssol.

Bilplats

Vidbyggt garage samt p-plats för 2 bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 830 SEK varav:
Uppvärmning: 20 000 SEK
VA: 3 572 SEK
Renhållning: 2 258 SEK
I uppvärmningskostnaden (14.000 kWh) ingår även hushållsströmmen.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 476 000 SEK (fastställt avseende år 2009) varav byggnadsvärde 1 072 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 404 000 SEK.
Värdeår: 1962
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1946-09-30) Stadsplan (1945-07-06)

Pantbrev

9 st om totalt 3 088 300 SEK

Renoveringar

1980

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy