Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
875 000 SEK
Adress
Lilla Malmö 2:6, Jäder/Sundbyholm, Eskilstuna
Typ
Tomt
Tomt
3 380 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Byggdrömmar på landet

Nu ges möjligheten att förvärva denna friköpta tomt om 3380 kvm. Avstyckad och klar. Naturskönt belägen med närhet till Sundbyholm med dess bad och båtliv i Mälaren, gästhamn med restaurang och café. För den travintresserade finns även Sundbyholms travbana ett kort bilresa bort. Ca 10 km till köpcentrum, påfart E20 samt Eskilstuna centrum. Några minuters bilfärd till Marys café som erbjuder fika och luncher. I närheten finns förskola och Vallby skola med klasser F-3.
Rejäl tomt med förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Utanför detaljplan vilket ger möjlighet till byggnation av hus med generösa ytor. Vatten- och avloppslösning samt elanslutning bekostas av köparen. Asfalterad väg till fastigheten.


Funderar ni över vilka alternativ som finns så vill Mälarvillan erbjuda er all sin kunskap, så varför inte bjuda med dem när ni skall på tomtbesök?
Med väletablerad byggprocess och närproducerade stommar bygger de ditt drömhus som du är med och utformar.
Stomme, Stomrest eller nyckelfärdigt-Du väljer.
Då du fritt kan utforma ditt hus & materialval hos Mälarvillan så träffar de dig gärna för att hjälpa till att utforma en produktionskostnadskalkyl över ditt drömhus på just denna tomt.

Kontakta Helen.olsen@malarvillan.se alternativt ring på 073-6575607 om du är nyfiken på att höra mer eller bara vill bjuda med dem på ditt tomtbesök

Allmän information

Pris

875 000

Tomtareal/mark

3 380 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Tomt bestående mestadels av skog.

Gatuadress

Lilla Malmö 2:6

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Taxeringsvärdet är

Ej fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Avstyckning klar

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

ESKILSTUNA LILLA MALMÖ 2:6

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Förhandsbesked finns för byggnation av enbostadshus. Vatten- och avloppslösning samt elanslutning bekostas av köparen. Vilken typ av lösning bestäms i samråd med miljökontoret.

Avlopp

Avlopp saknas

Vatten

Vatten saknas

Ekonomi

Kommentar

Säljaren har inga kostnader för denna tomt i dagsläget

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda och underhålla befintlig väg - Väg

Dokument (pdf)

BeslutForhandsbeskedSBN2201199Bifall_1848948 KartaABC LottB
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy