Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bergshamravägen 277 C, Riala - Ekeby, Riala
Typ
Tomt
Tomt
2 641 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lantligt läge med utsikt åt söder

En plan och lättbyggd tomt som du kan utveckla efter eget tycke. Det finns vackra gamla träd, stenar och plana ytor, att utveckla efter egen inspiration och intresse då endast fantasin sätter gränserna.
Den ligger svagt sluttande mot söder och har vy över fin ängsmark framför.
Tomten har förhandsbesked klart och ligger utanför detaljplanelagt område. På tomten finns avlopps infiltration som delas med två andra fastigheter.

I Riala, ca 2, 5 mil söder om pittoreska Norrtälje och ca 6 mil norr om Stockholm, finner ni denna vackra tomt med möjlighet att bygga ert drömhus.
Riala är ett vackert lantligt område med blandning av permanentboende och fritidsboende. Flera små insjöar finns i närområdet och till havet är det ca 7 km.
Här finns en charmig byskola årskurs 0-6 och en förskola och dit är det endast 900 m. Flera gårdar med häst och djurhållning finns i närområdet och i Vad kan du köpa mjölk mm direkt från gården.

Det står er fritt att välja husleverantör eller bygga i lösvirke, bygglov måste alltid sökas hos Norrtälje kommun. Förslag från Älvsbyhus ligger under dokument.
Tomten är med i en gemensamhetsanläggning vad gäller den lilla vägen.

Köparen bekostar elanslutningsavgifter hos Vattenfall.
Fiber finns vid större vägen och går att ansluta även den kostnaden är på köparen.
Vid nybyggnation är en fördel också att du slipper betala fastighetsavgift i 15 år efter färdigställandet av huset.

Till Bergshamra är det ca 7 km där finns mataffär med systembolagsutlämning, pizzeria, bygghandel och vårdcentral. Även här finns förskolor och skola för årskurs 0-9
Här finns även havsbad och möjligtvis kan du hitta en båtplats här också.

SL buss 644 och 620 har hållplatser ca 100 m från tomten och tar dig till Norrtälje via Ledinge alternativt till Bergshamra - Åkersberga
På 20 minuters bilresa, når ni Norrtäljes charmiga stadskärna med charmiga butiker, caféer, och flertalet restauranger. Här finns all tänkbar service
På knappt 10 minuter med bilen når man Ledinge busshållplats varifrån bussen går in till Stockholm Östra på ca 45 minuter. Väljer man bilen till Stockholm tar bilresan en knapp timme.

Välkomna till rofyllda Riala och en underbar plats att bygga sitt drömhus.

Åk gärna ut och kika själva på tomterna eller ring fastighetsmäklare Pernilla Ekestolpe för visning. 070-7940737.

Allmän information

Pris

950 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

2 641 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Bergshamravägen 277 C

Ort

Riala

Kommun

Norrtälje

Taxeringsvärdesbeskrivning

Ej fastställt på grund av nyavstyckning.

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE RIALA-EKEBY 14:34

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Fastigheten ligger utanför detaljplan

Avlopp

Del i infiltrationsanläggning

Vatten

Vatten saknas/ går att få till via säljaren

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Norrtälje Riala-Ekeby Ga:6

Gemensamhetsanläggning

Norrtälje Riala-Ekeby Ga:7

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att behålla, underhålla och förnya avloppsbrunnen c samt rätt att anlägga, underhålla och förnya en avloppsledning i ungefärlig sträckning e fram till fördelningsbrunnen a. - Avlopp

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya en avloppsledning fram till fördelningsbrunnen a. - Avlopp

Dokument (pdf)

Karta översikt Förhandsbesked RialaEkeby 14.34 Tomtkarta mm RialaEkeby 14.34 Älvsbyhus förslag
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta