Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Harge 17:11, Hargebaden,
Typ
Tomt
Tomt
1 668 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tomt på 1 668 kvm vid "Nerikes Riviera"!

Denna plana och friköpta tomt är 1668 kvadratmeter stor och utgör en fin möjlighet för dig som vill bygga ett eget hem helt från grunden. Byggrätt om 417 kvm kvadratmeter enligt detaljplan.
För den som söker ett naturnära och havsnära läge är populära Hargebaden ett perfekt område. Inte långt från tomten finns restauranger, badbrygga och trevliga promenadstråk.

Kontakta Henning Nordvall för mer information!

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

1 668 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Harge 17:11

Kommun

Askersund

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

377 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

377 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

ASKERSUND HARGE 17:11

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Samfällighet

562 SEK/år

Summa driftkostnad

562 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

3 770 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Askersund Harge Ga:13

Gemensamhetsanläggning

Askersund Harge Ga:17

Gemensamhetsanläggning

Askersund Harge Ga:18

Planer och bestämmelser

Harge 17:7 Och 17:9, Detaljplan (Beslutsdatum: 20100325, Registreringsdatum: 20100621)

Rättigheter last

Officialservitut: Utrymme

Rättigheter last

Officialservitut: Utrymme

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2022-06-28
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta