Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 300 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Messlingen Soltoppen 7, Messlingen, Funäsdalen
Typ
Tomt
Tomt
1 220 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen en panoramatomt på Soltoppen i Messlingen!

Välkommen hem till en byggklar tomt på Soltoppen i Messlingen!

Sol från tidig morgon till sen kväll. Tomten ligger verkligen lugnt och naturskönt, längst in vid slutet av vägen och har utsikt både ut över Flatruet och Anåfjällen. Med en kort promenad når du till Baggårdens Värdshus, Centrumhuset med livs, uthyrning av skoter, kanot och båt. Tomten ligger bra till, både högt upp för utsikt mot fjällen och att för att göra en trivsam och vindskyddad utomhusmiljö längre bak ned mot längdspåret. I Messlingen får du den fina känslan av att vara vid vägs ende med natur och vildmark som granne. Byggrätten medger 120 kvm byggyta i ett plan. Utöver byggrätten för bostadshus får attefallshus och friggebod byggas för den som vill ha mycket utrymme.

Välkommen hem till Messlingen och en lugn och harmonisk plats!

Priset inkluderar anslutningsavgift; Vatten, Avlopp, Väg, El och Fiber och nybyggnadskarta.
Nybyggnadskartan och detaljplanen ligger under dokument här i annonsen.

I Messlingen prepareras 6 mil längdskidspår i världsklass som slingrar sig genom en rad olika terränger. Allt ifrån högfjällsterräng, spår som slingrar sig fram på myrarna och kuperade träningsspår i lågterräng.
Från tomten är det ski-in/ski-out till längdskidspåren.

I Messlingen finns dessutom kilometervis med fantastiska vandrings och Mtb leder, som slingrar sig genom björkskogen, upp på kalfjället och ner längs med bäckar och älvar. Access till lederna finns direkt från tomterna.

I Funasdalsfjällen hittar du alpin skidåkning för hela familjen, med hela 136 nedfarter på samma liftkort. I Funäsfjällen ingår; Ramundberget, Kappruet, Funäsdalsberget, Tänndalen, Tännäs. Närmast ligger Kappruet ca 10 min med bil, alla övriga alpinområden nås inom 60 min med bil.

Allmän information

Pris

1 300 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Inom ca en månad

Tomtareal/mark

1 220 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Messlingen Soltoppen 7

Ort

Funäsdalen

Kommun

Härjedalen

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

123 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

123 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

HÄRJEDALEN MESSLINGEN 3:104

Objektskategori

Tomt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

1 230 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Härjedalen Messlingen Ga:16

Planer och bestämmelser

Messlingen 3:29,3:67 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 19951005)

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Va-anläggning - Se beskrivning

Dokument (pdf)

Detaljplan Nybyggnadskarta
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta