Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Nåthult, Tofteryd, Skillingaryd
Typ
Tomt
Tomt
3 005 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Byggklart tomt i lantlig idyll!

Många är vi som drömmer om det perfekta boendet. Nu har vi nöjet att presentera en byggklart tomt i idylliska Nåthul en kort biltur utanför centrala Skillingaryd. Tomten ligger högt och fritt med skogen som granne. Här har ni möjligheten att bygga ert drömhus! Det stora tomten gör att du enkelt får plats med bostadshus, stort garage och allt annat man vill ha för att trivas! Positivt förhandsbesked finns på att tomten får bebyggas med bostadshus och garage.
Här är allt förberett till tomten. Avlopp och vatten är framdraget till tomtgräns, fiber och el är förberett till tomtgräns. Endast anslutningsavgifter tillkommer (brunnen som man delar men grannen får man köpa in sig på). Avloppet till tomtgräns är i sin helhet är klart och ingår i priset.


Ni är varmt välkomna att åka ut och titta på tomten. Åk till Nåthult och följ till saluskyltarna. Skicka in er intresseanmälan så håller jag er informerade. Vi hörs! / Erica Dahl

Allmän information

Pris

895 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tomtareal/mark

3 005 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Nåthult

Ort

Skillingaryd

Kommun

Vaggeryd

Fastighetsbeteckning

VAGGERYD NÅTHULT 1:20

Objektskategori

Tomt

Ekonomi

Kommentar

Inga driftkostnader än. När man köper tomten förbinder man sig att köpa in sig på grannens brunn/vatten för ca 40 000 kr.
Vägsamfällighet finns i området. Kostnad 830 kr/år. Förslagsvis kommer en ny samfällighet bildas för vägen upp till tomten och en samfällighet för brunnen/vatten.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vaggeryd Nåthult Ga:1

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda, underhålla och förnya brunn med tillhörande ledningar från littera a till littera d. - Avlopp

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya en avloppsledning littera y, sträckan d-e och f-g enligt karta, aktbilaga ka1 - Ledning

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda, underhålla och förnya vattenbrunn med tillhörande ledning - Vattentäkt, vattenledning

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda väg och vändplan för utfart. - Väg

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda, underhålla och förnya en infiltrationsanläggning littera x enligt karta, ka1. - Avlopp

Dokument (pdf)

Karta (55) Karta (56)
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta