Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
800 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Uggen Myrvägen 5, Hede,
Typ
Tomt
Tomt
2 027 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till en byggklar tomt vid Särvfjället!

Stor byggklar tomt mitt i friåknings paradiset Särvfjället. Bygg din drömstuga med vildmarken som granne.
Tomten är på drygt 2 000 kvm och har byggrätt på 100 kvm bostadsbyggnad samt 30 kvm uthus. Detaljplanen ligger under dokument här i annonsen. För frågor ang byggrätten hänvisas till Miljö och Bygg på Härjedalens kommun.

Elanslutningsavgift är betald, vatten från borrad brunn finns samt godkänt och installerat avlopp med minireningsverk av typen Ecobox som är samfälld med 2 andra fastigheter.

Området kring Nysätern består av miltals med helt orörd och fri skoteråkning. Med snöskoter når du på några minuter all typ av terräng som fjäll, myr, skog och på skoterleder når du Vemdalen, Funäsdalen, Ljungdalen med Helags fjällområde.

Sommartid råder fri jakt på statens mark på Särvfjället. Området med sina kalfjäll är också känt för att vara lättvandrat sommartid.

Allmän information

Pris

800 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

2 027 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Uggen Myrvägen 5

Kommun

Härjedalen

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

109 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

109 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

HÄRJEDALEN HEDE KYRKBY 32:165

Objektskategori

Tomt

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

1 090 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Härjedalen Hede Kyrkby Ga:6

Gemensamhetsanläggning

Härjedalen Hede Kyrkby Ga:7

Gemensamhetsanläggning

Härjedalen Hede Kyrkby Ga:8

Gemensamhetsanläggning

Härjedalen Hede Kyrkby Ga:5

Planer och bestämmelser

Kyrkbyn 32:90, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19781128)

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Väg - Se beskrivning

Dokument (pdf)

Plankarta Planbestämmelser

Länkar

Detalplan
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta