Länk kopierad!

Visningar

sön 11 jun 15:00 - 15:30
Föranmälan krävs, välkomna att anmäla ert intresse för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 689 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Hökviken 1:37 (adress ej fastställd), Linghed/Hökviken, Falun
Typ
Tomt
Tomt
1 141 kvm (friköpt)

Sjönära tomter med tillgång till brygga i Svärdsjö-Hökviken

På kanonfint naturnära sjöläge i Svärdsjö- Hökviken finner ni en tomtyta om hela 1228 kvm där man kan bygga nya hus att bo i.

Huset kan uppföras i 1-plansmodell med stor gemensamhetsyta och två sovrum. Storstugan har generös takhöjd och stora fönster från golv till tak och fönster högt upp på gaveln. En kamin i storstugan säkerställer hög mysfaktor på mörka vinterkvällar eller svala sommarnätter. Stugan har två sovrum med möjlighet till 4 sovplatser plus eventuella extrabäddar i bäddsoffa.

Ett hus att trivas i såväl vinter som barmarkssäsong!

Huset köps på ritning. Det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten, och ett entreprenadavtal med husleverantören Husverket. Priset är för nyckelfärdigt hus där det ingår kostnad för tomt, handläggning/ framtagning av samtliga handlingar inför bygglov samt koordination och projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdig åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut.
Kostnader för bygglov tillkommer.
Möjlighet att välja annan husmodell från Husverket finns.
Positivt förhandsbesked finns.

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Husverket kontakta Thomas Holm VD 070-222 57 40, thomas@husverket.se

Ventilation
Mekanisk frånluftventilation med friskluftsventiler dimensionerad för husstorlek. Friskluftsventiler är försedda med damm- och insektfilter. FTX-system finns som tillval.

El
Alla El-installationer i husen är genomgående av märket Schneider. LED-Spotlights med dimmer ingår i alla våra modeller enligt ritning. Uttag och strömbrytarknappar är monterade till samtliga utrymmen. El-centralen till hus i form av automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Mediacentral för tel, TV och data finns som tillval. (Samlingsplats för inkommande kommunikationskablar ingår.)

VA
Uponor alternativt Tece vattenrörsystem, Varm- och kallvattendistribution genom fördelarskåp. Varmvattenberedare 80 L med inbyggnadsskåp. Samtliga rördragningar är dolda i konstruktionen.

Uppvärmning
Luftvärmepump och oljefyllda el-radiatorer ingår som standard enligt ritning. Frånluftsvärmepump finns som tillval med vattenburet golvvärmesystem.

Kök
Platsbyggt och färdigmonterat kök speciellt anpassat för varje husmodell. Spraymålade köksluckor i valfri färg finns att välja i sortimentet. Rostfria raka kökshandtag. Bänkskiva och stänkskydd i laminat. Diskho i rostfritt stål med blandare. Vitvaror ingår. Flera olika alternativ finns som tillval.

Badrum
Grått klinkergolv och grått kakel 25x40 på väggar. Golvstående snålspolande WC-stol från Gustavsberg. Tvättställsblandare och dushblandare med handdusch och upphängning från Grohe. Porslintvättställ med kommod sa och eldriven handdukstork. Förberedelse för installationsdragning till tvättmaskin och torktumlare. Tätskikt är monterat efter Kiiltos monteringsanvisningar och uppfyller branschreglerna för våtrum. Golvbrunn från Purus.


Välkomna att besöka tomten när det passar och kontakta oss för privatvisning samt mer information.

Allmän information

Pris

2 689 000 SEK (Accepterat pris)

Information om försäljningen

Varje tomt förpliktigar i att bygga ett hus från Husverket enligt överenskommelse med Husverket.
Kontrakt med Husverket skrivs samtidigt som kontrakt på resp. tomt sker.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tomtareal/mark

1 141 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Lövskog, sten samt lera

Gatuadress

Hökviken 1:37 (adress ej fastställd)

Ort

Falun

Kommun

Falun

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

FALUN SVÄRDSJÖ-HÖKVIKEN 1:37

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Förhandsbesked för byggnation av hus.
Gemensamt vatten och avlopp är godkänt av Falu kommun och ska anläggas på en plats norr om 1:37
Vägen som sammanbinder tomterna ska grusas och förstärkas.
Kostnaden för detta bekostas av samtliga ägare för tomterna 1:36, 1:37, 1:38

Avlopp

Avlopp saknas

Vatten

Vatten saknas

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Falun Svärdsjö-Hökviken Ga:2

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda område c i förrättningskartan för in- och utfart. - Väg

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda område a i förrättningskartan för utfart till allmän väg. - Väg

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att använda område b i förrättningskartan för in- och utfart. - Väg

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2023-05-12 Offert projekt Falun!
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta