Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 285 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Rommarö 1:18, Rommarö, Trosa
Typ
Tomt
Tomt
2 417 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2 unika och generösa naturtomter i vacker Sörmländsk natur nära havet

Nu ges du en unik möjlighet att förvärva vackra och generösa naturtomter belägna i Rommarö mot Källvik, Trosa kusten.
Genom den slingrande vägen mot Rommarö tar du av via en vacker ekbacke och en ny fin grusväg. De två tomterna är på 2417 kvm (Rommarö 1:18) och 3554 kvm (Rommarö 1:17) och är nyligen avstyckade och ligger fint och högt placerat i en Sörmländsk ekbacke med hundraåriga knotiga ekar och med glimt av havet. Mjuk fin natur och runda berghällar finns i dagen. Kanske du vill bygga ett permanenthus eller ett fint fritidshus att nyttja året om. Omgivningarna ger dig drömmen om det lantliga sköna gröna livet där svamp och bär kan plockas, där koltrastens sång ljuder över nejden i solnedgången och där grannens lamm hörs bräka och kornas råmande hörs i solnedgången. Kanske havsvikens svanar flyger en tidig daggfrisk morgon.
Köp en eller kanske de båda tomterna till familjen och börja planera ditt drömboende i vår. (Priset avses per tomt)

En ny väg finns, men eget vatten/avlopp samt el och fiber anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område vilket betyder att du ritar och lämnar in bygglovsansökan till Kommunen för att få bygglov. Ägaren har ansökt om förhandsbesked om 180 kvm i 1-plan.

Allmän information

Pris

2 285 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

2 417 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

I havsnära Rommarö ligger de vackra naturtomterna med ekar och mjuka bergsknallar i dagen. Den större tomten är mjuk och svagt sluttande med lättsam plan plats att bygga på och med en fin vy över åker och äng.
Den mindre tomten är högre belägen med fin vy över ekskogen med mjuka bergshällar.
Ny gemensam väg fram till tomterna gör tillgängligheten enkel.

Gatuadress

Rommarö 1:18

Ort

Trosa

Kommun

Trosa

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

TROSA ROMMARÖ 1:18

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Alla kostnader för eget VA samt el och fiber bekostar köparen

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Enskilt vatten

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Trosa Rommarö Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Trosa Grönsö Ga:1

Dokument (pdf)

Förhandsbesked från Kommunen Frågelista Tomtkarta Avstyckningunderlag

Länkar

Film från Rommarö
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta