Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
325 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Transformatorvägen 14, Sund, Domsjö
Typ
Tomt
Tomt
1 356 kvm (friköpt)

Stor tomt på lugn gata i Sund!

Sugen på att bygga nytt? Nu finns möjligheten att förvärva stor tomt i centrala Sund. På den lugna Transformatorvägen kan vi nu presentera trevlig tomt med bra solläge. Tomten är rymlig och marken är plan. Rakt över gatan ligger ett grönområde med en mindre bäck. Här i Sund bor du med närhet till skola, förskola, mataffär, bensinstation och pizzeria. På fastigheten finns idag en äldre carport.

Kontakta mig för mer information och för att boka en visning!

Allmän information

Pris

325 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tomtareal/mark

1 356 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Transformatorvägen 14

Ort

Domsjö

Kommun

Örnsköldsvik

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

169 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

169 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

ÖRNSKÖLDSVIK SUND 1:191

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Möjlighet finns att ansluta till kommunalt vatten och avlopp via Miva. El finns i området via Vattenfall och fiber är på gång i området via Övik energi. Byggrätten går att läsa om i detaljplanen, under dokument.

Avlopp

Avlopp saknas

Vatten

Vatten saknas

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

1 690 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Postvägen, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19600428)

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Mitt i Sund finns ett trygghetsboende, Sundhem. Vårdcentral med apotek och tandläkare ligger också i centrum. I området finns Sundskolan (F-6) samt Geneskolan (7- 9). För den som är idrottsintresserad finns både ishall i närliggande Svedjeholmen och möjligheter till bad på populära Nyängets Havsbad. Här i Sund finns både besninmack och matbutik.

Dokument (pdf)

Fastighetskarta Karta över detaljplan Detaljplan Transformatorvägen
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta