Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK
Adress
Melinsvägen 6, Skogstorp, Skogstorp
Typ
Tomt
Tomt
1 271 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villatomt med egen brygga i Skogstorp

Nu ges en sällsynt chans att förvärva en obebyggd tomt i Skogstorp med egen brygga i ån. Fastigheten består av två skiften, tomtmark redo att bebyggas samt en tomtremsa som ger dig tillgång till din alldeles egna brygga i Eskilstunaån som leder ut i Hjälmaren. En unik chans för dig som vill skapa ditt dröm hem i populära Skogstorp och dessutom har tillgång till egen badbrygga i ån. Villatomten ligger belägen på lugn villa gata i Husby-byn där tomten vetter mot skogen vilket ger ett mycket skyddat läge. Kommunalt vatten och avlopp är inte betalt men kan kopplas på mot en taxa om ca 170.000 kr, observera att denna taxa kan ändras. Anslutningsavgifter för el och fiber är inte betalt men kan givetvis kopplas på mot en kostnad. En plan tomt med goda förutsättningar för att ge ett fint hem till en familj.

Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 6 km söder om Eskilstuna med bra bussförbindelser och cykelbana enda in till centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från förskola till årskurs 9, dessutom finns flertalet andra förskolor att välja mellan. Därtill finns Rosenforsparken - en historisk park som anlades under 1800-talet och som idag är ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Skogstorp är ett naturskönt område där Sörmlandsleden passerar. Sörmlandsleden är en vandringsled om 100 mil runt om Sörmlands kulturbygd med mysiga insjöar, vacker skog och mycket mer. Det finns även andra trevliga skogsstråk med promenadstigar, ett av dem sträcker sig bort till Vilsta. Orrliden - fotbollsplanen som är hemmaplan för Skogstorps Goif. I Skogstorp finns bl a mataffär, pizzeria, gym och hårfriseringssalong.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

1 395 000

Tomtareal/mark

1 271 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Melinsvägen 6

Ort

Skogstorp

Kommun

Eskilstuna

Taxeringsår

2020

Taxeringsvärde mark

274 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

382 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

Eskilstuna Husby-Rekarne 3:20

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Fastigheten är idag taxerad som Taxeringsenhet: 122 - Lantbruksenhet bebyggd enbart med ekonomibyggnad.
Denna kommer ändras till Typkod 210 - Småhusenhet - obebyggd.
Lantmäteriförrättning pågår - detta för att justera allt kring avstyckningen såsom samfälligheter, gemensamhetsanläggningar, servitut mm.

Avlopp

Avlopp saknas

Vatten

Vatten saknas

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last

Avtalsservitut: Väg, byggnad - Se beskrivning

Samfällighet

ESKILSTUNA HUSBY-REKARNE S:4

Samfällighet

ESKILSTUNA HUSBY-REKARNE S:1

Samfällighet

ESKILSTUNA HUSBY-REKARNE S:3

Samfällighet

ESKILSTUNA ÖSTERREKARNE HÄRADSALLMÄNNING S:5

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Väg, Byggnad

Samfällighet

ESKILSTUNA ÖSTERREKARNE HÄRADSALLMÄNNING S:1

Samfällighet

ESKILSTUNA ÖSTERREKARNE HÄRADSALLMÄNNING S:2

Samfällighet

ESKILSTUNA ÖSTERREKARNE HÄRADSALLMÄNNING S:3

Samfällighet

ESKILSTUNA ÖSTERREKARNE HÄRADSALLMÄNNING S:4

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2022-06-07
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta