Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
VÄRMLANDS EXKLUSIVASTE SJÖTOMT,
Typ
Tomt
Tomt
16 000 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄRMLANDS EXKLUSIVASTE SJÖTOMT

Vi har glädjen att erbjuda århundradets exklusivaste sjötomt på ca 16 000 kvm med eget stort vattenområde i Karlstad Kommun.

Här finns en möjlighet till att förverkliga drömmen om ett mycket exklusivt boende utöver det normala.

Förhandsbesked finns för byggnation av en större privat bostad med en byggyta av minst ca. 350 kvm plus dubbelgarage och Attefalls hus.

Fastigheten har ett soligt sydväst läge med morgon, dag och kvällssol samt en magisk solnedgång året om. Fastigheten har en strålande sjöutsikt över Vänerns skärgård och en fantastisk sandstrand.

Fastigheten ligger ca 25 km / 18 minuter från centrala Karlstad.

Fastigheten har funnits inom familjen i 80 år och aldrig varit ute på den öppna marknaden.

Ägaren önskar fullständig diskretion, endast privata visningar och pris på begäran.

Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Mikael Brattström på 070 633 88 84.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tomtareal/mark

16 000 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Säljaren

Tomtbeskrivning

Totalt är fastigheten ca. 41 000 kvm där en del är mark och en del är vattenområde. Storleken på vattenområde bestäms senare under året.

Gatuadress

VÄRMLANDS EXKLUSIVASTE SJÖTOMT

Kommun

Karlstad

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Objektskategori

Tomt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy