Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Trångbovägen 31, Gunsta, Uppsala
Typ
Tomt
Tomt
973 kvm (friköpt)

Chans att förvärva en generös friköpt tomt i härliga Gunsta

Välkommen till en fin och plan tomt omgett av grönskande naturterräng. Detta är en ypperlig chans för er som vill skapa ett drömboende i naturnära miljö med tomten som utmärkt plattform. Marken är friköpt och ej knuten till någon husleverantör, vilket ger möjlighet att fritt forma ett hem efter eget smak och tycke. Det finns anslutning till kommunalt vatten och avlopp genom en gemensamhetsanläggning och el-, samt fiberanslutning är framdraget till tomten. Området har detaljplan, se under dokument. Ta chansen och åk hit för att uppleva denna underbara plats!

Det trivsamma samhället Gunsta ligger nära Uppsalas stadskärna och omges av skog och natur. Här byggs det upp en hemtrevlig småstad med lokalt utbud som affär, skola och mötesplatser. Detta är ett mycket populärt och trivsamt område endast 10 minuter utanför Uppsala med goda kommunikationer och Lännakatten som går in till stan samt ut till badplatser och Almunge. I Gunsta samt Funbo finns förskola och skola åk 1-3 och i Almunge finns skola åk 4-9. Funbo IF har en stor idrottsplats. Här bor man i natursköna omgivningar läge med cykelavstånd till Funbosjön, bara en kort färd med bil till härliga Fjällnora med badplats, klätterpark, gårdsdjur, båtuthyrning och fiskemöjligheter. Även den populära badplatsen i Länna når man på endast 10 minuter med bil. Precis ute vid 282-vägen har man busshållplats och vid infarten till Uppsala möts man av Ica Maxi Gnista och handelsstaden Boländarna med ett rikt utbud med affärer, detaljhandel, restauranger, caféer, lekland för barn och mycket mer.
För den som pendlar tar det endast 10 min bilfärd ut till E4:an mot Stockholm.

Välkommen hem.

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Utgångspris)

Tomtareal/mark

973 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Trångbovägen 31

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

609 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

609 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

UPPSALA GUNSTA 1:126

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Generös byggrätt enligt detaljplan, upp till 20% av tomtens area, som även tillåter fristående generationsboende/uthyrningsbostad.
Kommunalt VA via gemensamhetsanläggning. Anslutningsavgifter ingår. En villa-avloppspump (LTA) måste installeras.
Betalas av köpare, kostar ca 30 000kr
El framdraget till tomt, även förberett för fiber. Anslutningsavgifter betalas av köpare.
Väg fram till tomt är anlagt och ingår. Stäcker sig runt tomt vilket gör att köpare är fri att välja placering av infart.

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

6 090 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Uppsala Funbo-Bodarna Ga:1 (Avser väg. Sköts av Gunsta-Bodalunds samfällighetsförening)

Gemensamhetsanläggning

Uppsala Gunsta Ga:4 (Avser anslutning till kommunalt VA. Sköts av Trångbovägen VA samfällighetsförening)

Planer och bestämmelser

Gunsta 1:109 M Fl,upphävande Av Områdesbestämmelse För Gunsta 1:1, Detaljplan (Beslutsdatum: 20150630, Registreringsdatum: 20151019)

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, nyttja, underhålla och förnya väg x för in-och utfart. - Väg

Dokument (pdf)

Fastighetskarta Detaljplan Karta - översikt Plankarta

Länkar

Planering för Södra Gunsta
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta