Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK
Adress
Trollskogsvägen 1A, Rytterne, Kvicksund
Typ
Tomt
Tomt
2 759 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörntomt i populära Kvicksund

Nu ges chansen att bygga din drömvilla i ett trevligt detaljplanerat område i Kvicksund. En stor hörntomt belägen på Trollskogsvägen i ett vackert område invid Mälaren. Här kan du förverkliga husdrömmen, enligt gällande detaljplan får du bygga upp till 300 kvm byggnadsyta med en taknockshöjd om 8 m vilket medger att du bör kunna bygga ett tvåplanshus beroende på taklutning. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp tillkommer. Anslutningsavgiften för el är redan betalt. Vid uppförande av hus har du 15 års fri fastighetsavgift vilket gör att du sparar över 100 000 kr. Rivningslov är beviljat.

I närheten av tomten finns bad och båtplatser som disponeras av en samfällighet.
Kvicksund är ett villaområde vid Mälaren. Kvicksund ligger i Eskilstuna och Västerås med gränsen i Mälaren. I Kvicksund finns Ica-butik, restaurang, pizzeria, båthandlare med fin hamnanläggning, tågstation och busshållplats. Här finns även skolan Tegelviken - en populär skola med årskurs upp till 9:e klass. Goda kommunikationer till hela Mälardalen. Kort avstånd till Stockholm.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

1 895 000

Tomtareal/mark

2 759 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Trollskogsvägen 1A

Ort

Kvicksund

Kommun

Västerås

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

510 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

510 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

Våsterås Nyckelön 1:548

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Enligt gällande detaljplaner får du bygga uppemot 300 kvm med en nockhöjd på 8 meter.
Anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp tillkommer.

Driftskostnad

Elabonnemang

3 000 SEK/år

Summa driftkostnad

3 000 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

5 100 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Västerås Flinta Ga:1 - VÄGAR, PARKERINGSPLATS, GÅNG-OCH CYKELVÄGAR SAMT GRÖNOMRÅDEN

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan För Fritidsbebyggelse Inom Bergskogen,nyckelön, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19751218)

Planer och bestämmelser

Bergskogen,nyckelön,kvicksund, Ändring av dp (Beslutsdatum: 20060214, Registreringsdatum: 20060412)

Dokument (pdf)

Karta från avstyckning - Trollskogsvägen 1a
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta