Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bintjevägen 16, Forssjö, Katrineholm
Typ
Tomt
Tomt
804 kvm (friköpt)

FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE I NATURNÄRA FORSSJÖ!

I familjevänliga Forssjö återfinnes denna härliga tomt. Naturskönt läge med närhet till både vatten och natur. Smidigt avstånd in till centrala Katrineholm med allt vad det innebär. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tomtareal/mark

804 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Bintjevägen 16

Ort

Katrineholm

Kommun

Katrineholm

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

224 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

224 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

KATRINEHOLM FORSSJÖKVARN 1:199

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Cirkapriser nedan från Trivselhus

Anslutningsavgift Vatten/Avlopp 50 000kr
Anslutningsavgift el 45 000kr
Anslutningsavgift fiber 25 000kr

Det ankommer på köparen själv att kontakta berörda instanser för besked i frågor gällande planbestämmelser, förekomst av byggrätt, bygglovsfrågor, rördragningar på tomten, el mm. Katrineholms Kommun 0150-570 00, Lantmäteriet 0771-636363, Vattenfall 020-82 00 00.

Det finns bygglov för huset Move 303 från Trivselhus. Köper man huset nu är det preliminär inflytt Q2 2023. För mer information kring detta vänligen kontakta Jessika Hemning på Trivselhus. Jessika nås på 0768-33 16 28.

Det finns inga krav på att välja Trivselhus som hustillverkare.

Avlopp

Saknas

Vatten

Saknas

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

2 240 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

För Ragnars Gärde,del Av Fastigheterna Ericsberg 6:1 m.fl., Detaljplan (Beslutsdatum: 20170424, Registreringsdatum: 20170620)

Dokument (pdf)

Bygglovshandling A-ritning Sitplan (rev A) Bygglovshandling A-ritning (rev A) Fastighetskarta-2022-05-18 Produktionskostnadskalkyl
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta