Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 100 000 SEK / Högstbjudande
Adress
BERG KLÖVSJÖ 8:51, Klövsjö,
Typ
Tomt
Tomt
3 100 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor tomt där vägen tar slut i Klövsjö

På högt läge vid vägs ände i Sveriges vackraste by finner du denna skogsbevuxna fastighet. På hela 3080 kvm tomt utanför detaljplanerat område finns både möjligheter och drömmar som kan uppfyllas! Från tomten kommer du att kunna blicka ut över gårdarna, sjön längst ned i dalen och pisterna Klövsjö skidområde på motsatt sida.

Klövsjö by är känd för sin genuinitet med utrymme mellan gårdarna och lägdor som ännu brukas. Byns mest kända ladugård hyser idag en magisk restaurant och ett eget byggeri. Det finns även ett populärt stenugnsbageri, hantverksost till försäljning och byn har till och med en egen chokladmästare! Att inflyttningen ökar och att förskola och skola fylls på av fler familjer som vill bo här i trygghet, lugn och denna vackra by är lätt att förstå!

Kanske är det du som uppfyller dina drömmar nästa gång? Välkommen hem, välkommen till fjälls!

Det är möjligt att ansluta till kommunalt VA vis Svegårdsvägen där anslutningspunkt finns.

Allmän information

Pris

1 100 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

3 100 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Kommun

Berg

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

174 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

174 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 8:51

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat området. För att bygga söks först ett förhandsbesked och sedan bygglov. Vänligen kontakta miljö och bygg på Bergs kommun för frågor kring byggrätten.

Driftskostnad

Vägförening, uppskattad kostnad

5 000 SEK/år

Summa driftkostnad

5 000 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

1 740 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Berg Klövsjö Ga:56

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta