Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Snövits väg 13A, Trollbäcken, Tyresö
Typ
Tomt
Tomt
953 kvm (friköpt)

Tomt i högt och fritt läge

Välkommen till Snövits väg 13 A och en av de sista tomterna i området.

Här ges tillfälle att bygga ett nytt drömboende i ett omtyckt uppvuxet lugnt villakvarter med närhet till det mesta som Trollbäcken har att erbjuda. På tomten finns möjlighet att bygga ett rymligt hus med ett högt fritt läge och fin utsikt över Trollbäcken.
Som exempel går det att bygga ett stort fint hus i flera våningsplan på tomten med en BYA på ca 130 kvm. Här ges då chansen till ett entréplan, souterrängplan samt ett vindsplan vilket skapar förutsättningar att bygga ett stort hus (ca 300 KVM BOA). I och med dess höga läge på tomten ges här möjlighet att få en trevlig sjöutsikt över Drevviken.
Om så önskas går det att köpa båda tomterna och utveckla en BRF där 6 lägenheter får byggas med en BOA på totalt 700 KVM..

Tomten har ett utmärkt läge i Trollbäcken med närhet till skola, förskola, idrottsplats, kommunikation (bla direktbuss till Gullmarsplan) samt en fin lekpark.
I närheten finns även Barnsjön, Långsjön och fina naturområden bla i Tyresta naturreservat.

I annonsen presenteras ett förslag från LB Hus på en modern design. Tomten säljs utan krav på husleverantör.
Bilderna i annonsen är inspirationsbilder från LB hus.

Enligt detaljplanen gäller följande:
- en tomt får vara minst 900 m2;
- max 1/7 del av tomten får bebyggas;
- man får bygga en huvudbyggnad och en gårdsbyggnad;
- gårdsbyggnaden får vara max 30 m2:
- att huvudbyggnaden får vara max 4,5 meter i höjden;
- att huvudbyggnaden får uppföras med en våning;
- utöver stadgat våningsantal får vinden därjämte inredas.
För vidare information se kommunens hemsida.

VA-anläggningsavgift för den nya fastigheten blir med dagens VA-taxa cirka 154.000kr inklusive moms och omfattar att 1st bostadsenhet får anslutas.
För tillkommande bostadsenheter tillkommer 46.100kr inklusive moms per styck. En bostadsenhet kan vara ett Attefallshus, eller om man har en separat lägenhet att hyra ut i ett större hus så klassas denna som en enskild bostadsenhet

Åk gärna förbi och titta själv då tomten är bra utmärkt.

Allmän information

Pris

3 595 000 SEK (Utgångspris)

Tomtareal/mark

953 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Snövits väg 13A

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Taxeringsvärdet är

Ej fastställt

Typkod

Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsbeteckning

TYRESÖ KUMLA 3:1738

Objektskategori

Tomt

Dokument (pdf)

Förrättningskarta_A3S Kalkyl Hus med inredd vind SökbarPlanbestämmelser
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta